majdan12 Posted May 10, 2016 Share Posted May 10, 2016 Odnośnie tych etui silikonowych (przezroczystych) to uważam że to słaby pomysł,dlatego że te etui żółkną i bardziej nieładnie taki telefon wygląda w żółtym etui,i lepszym wyjściem jest zakup czarnego S-Line,ale to etui średnio jest eleganckie i jedyną chyba sensowną opcją jest zakup etui w postaci takiej (plastikowej ?) nakładki,telefon się dobrze prezentuje w takim etui i mamy ochronę tylnego aparatu i ekranu Link to comment Share on other sites More sharing options...
rockmonster Posted May 10, 2016 Share Posted May 10, 2016 W Imak'u przezroczystym całkiem ładnie wygląda, ale zrezygnowałem z niego bo zauważyłem ślady po nim na ramce, niewielkie bo niewielkie ale jednak. Mi Note Link to comment Share on other sites More sharing options...
latet Posted May 10, 2016 Share Posted May 10, 2016 Fakt, to żółkniecie silikonu wygląda nie za fajnie, zwłaszcza jeśli telefon pod nim jest biały. Tak mam teraz z RMN1. Link to comment Share on other sites More sharing options...
majdan12 Posted May 16, 2016 Share Posted May 16, 2016 (edited) Dziś otrzymałem NILLKIN Super Frosted Shield,bardzo ładny Case,idealnie dopasowany,jedynie można lekko się przyczepić do śliskości lewej i prawej krawędzi Case,mogła by być trochę lepiej. Ciekawie wygląda ten Case kolor czarny z białym Mi Note Z tym Case trzeba uważać bo telefon przy złym ustawienie może zjechać i spaść,bardzo się ślizga telefon po biurku Edited May 16, 2016 by majdan12 Link to comment Share on other sites More sharing options...
needlehole Posted May 17, 2016 Share Posted May 17, 2016 21 godzin temu, majdan12 napisał: Dziś otrzymałem NILLKIN Super Frosted Shield,bardzo ładny Case,idealnie dopasowany,jedynie można lekko się przyczepić do śliskości lewej i prawej krawędzi Case,mogła by być trochę lepiej. Ciekawie wygląda ten Case kolor czarny z białym Mi Note Z tym Case trzeba uważać bo telefon przy złym ustawienie może zjechać i spaść,bardzo się ślizga telefon po biurku Gdzie kupiłeś i w jakiej cenie? Link to comment Share on other sites More sharing options...
majdan12 Posted May 17, 2016 Share Posted May 17, 2016 2 godziny temu, needlehole napisał: Gdzie kupiłeś i w jakiej cenie? http://www.aliexpress.com/store/product/xiaomi-mi-note-case-Nillkin-super-frosted-shield-hard-case-with-screen-protector-film-for-xiaomi/508907_32371909541.html Z tej aukcji kupiłem,za case zapłaciłem 7,60$ czyli z prowizją dla Przelewy24 musiałem zapłacić 30 zł Etui bym miał bardzo szybko w domu ale oczywiście WER Warszawa musiał przetrzymywać bardzo długo paczkę Przesyłka była w pełni monitorowana od Chin do Polski,miałem też informacje o której listonosz dostał paczkę na poczcie Link to comment Share on other sites More sharing options...
MD13 Posted May 20, 2016 Share Posted May 20, 2016 Macie może jakieś info o szkle hartowanym firmy VEGACOM do mi nota?? Link to comment Share on other sites More sharing options...
majdan12 Posted May 20, 2016 Share Posted May 20, 2016 (edited) Chyba odstawię do pudełka,NILLKIN Super Frosted Shield,myślałem że jakoś się przyzwyczaję do śliskości tego etui,ale tak nie jest i jestem zmuszony kupić stare sprawdzone rozwiązanie czyli zakupienie Case S-Line,może nie jest tak ładne jak NILLKIN Super Frosted Shield ale daję radę,będę 30 zł w plecy na tym etui Zdjąć tego Case to mordęga,przy zdejmowaniu Case włączył mi się jakoś FastBoot i wyłączył telefon,oczywiście telefon działa tylko jak zdejmowałem Case od strony klawiszy to Case naciskał na klawisze i stąd wyłączenie telefonu,włączenie telefonu/fastboot,wyłączenie telefonu Edited May 20, 2016 by majdan12 Link to comment Share on other sites More sharing options...
maxraf21 Posted May 21, 2016 Share Posted May 21, 2016 Dnia Friday, May 20, 2016 o 13:21, MD13 napisał: Macie może jakieś info o szkle hartowanym firmy VEGACOM do mi nota?? Trochę oddstaje, tak ok 2 milimetry na obrzeżach. Ogólnie dobrej jakosci, ranty zaokrąglone tylko to odstawanie psuje cały efekt. Link to comment Share on other sites More sharing options...
swistak Posted June 19, 2016 Share Posted June 19, 2016 Witam, Minęło już troszkę czasu zamówiłem mi note pro i chciałem zabezpieczyć szkłem ekran czy polecacie jakąś firmę na dzień dzisiejszy ? Szykałem Nillkin'a ale coś mi nie poszło. Chętnie też rzucę okiem na jakiś case albo silikon lub coś na tył telefonu Link to comment Share on other sites More sharing options...
davneson Posted July 17, 2016 Share Posted July 17, 2016 Na olx człowiek sprzedaje dobre szkło hartowane kupilemnkilka sztuk i polecam. Wysłane z mojego MI NOTE LTE przy użyciu Tapatalka Link to comment Share on other sites More sharing options...
Boniunio Posted November 27, 2016 Share Posted November 27, 2016 Mam pytanie jaką folie ochronną w miarę tanią (nie szkło)polecacie do Mi Note która pokrywa 100% wyświetlacza? Link to comment Share on other sites More sharing options...
latet Posted November 27, 2016 Share Posted November 27, 2016 52 minuty temu, Boniunio napisał: Mam pytanie jaką folie ochronną w miarę tanią (nie szkło)polecacie do Mi Note która pokrywa 100% wyświetlacza? Nie sądzę, aby istniała taka, którą możesz założyć samodzielnie na ekran 2D na totalnie 100% jego powierzchni. No nie ma cudów po prostu. 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
MD13 Posted November 27, 2016 Share Posted November 27, 2016 8 minut temu, latet napisał: Nie sądzę, aby istniała taka, którą możesz założyć samodzielnie na ekran 2D na totalnie 100% jego powierzchni. No nie ma cudów po prostu. Dokładnie. Nic ująć nic dodać Link to comment Share on other sites More sharing options...
mrosi Posted November 27, 2016 Share Posted November 27, 2016 1 godzinę temu, Boniunio napisał: Mam pytanie jaką folie ochronną w miarę tanią (nie szkło)polecacie do Mi Note która pokrywa 100% wyświetlacza? Mógłbyś chociaż pofatygować się i poczytać kilka wątków w tym dziale. Było o tym... strona 29, począwszy od 2 wpisu od końca strony. Lenistwo zabija,wiedziałeś o tym? Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts