Skocz do zawartości

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Odnośnie tych etui silikonowych (przezroczystych) to uważam że to słaby pomysł,dlatego że te etui żółkną i bardziej nieładnie taki telefon wygląda w żółtym etui,i lepszym wyjściem jest zakup czarnego S-Line,ale to etui średnio jest eleganckie i jedyną chyba sensowną opcją jest zakup etui w postaci takiej (plastikowej ?) nakładki,telefon się dobrze prezentuje w takim etui i mamy ochronę tylnego aparatu i ekranu

Opublikowano (edytowane)

Dziś otrzymałem NILLKIN Super Frosted Shield,bardzo ładny Case,idealnie dopasowany,jedynie można lekko się przyczepić do śliskości lewej i prawej krawędzi Case,mogła by być trochę lepiej.

Ciekawie wygląda ten Case kolor czarny z białym Mi Note

Z tym Case trzeba uważać bo telefon przy złym ustawienie może zjechać i spaść,bardzo się ślizga telefon po biurku 

Edytowane przez majdan12
Opublikowano
21 godzin temu, majdan12 napisał:

Dziś otrzymałem NILLKIN Super Frosted Shield,bardzo ładny Case,idealnie dopasowany,jedynie można lekko się przyczepić do śliskości lewej i prawej krawędzi Case,mogła by być trochę lepiej.

Ciekawie wygląda ten Case kolor czarny z białym Mi Note

Z tym Case trzeba uważać bo telefon przy złym ustawienie może zjechać i spaść,bardzo się ślizga telefon po biurku 

Gdzie kupiłeś i w jakiej cenie?

Opublikowano
2 godziny temu, needlehole napisał:

Gdzie kupiłeś i w jakiej cenie?

http://www.aliexpress.com/store/product/xiaomi-mi-note-case-Nillkin-super-frosted-shield-hard-case-with-screen-protector-film-for-xiaomi/508907_32371909541.html

Z tej aukcji kupiłem,za case zapłaciłem 7,60$ czyli z prowizją dla Przelewy24 musiałem zapłacić 30 zł 

Etui bym miał bardzo szybko w domu ale oczywiście WER Warszawa musiał przetrzymywać bardzo długo paczkę

Przesyłka była w pełni monitorowana od Chin do Polski,miałem też informacje o której listonosz dostał paczkę na poczcie 

Opublikowano (edytowane)

Chyba odstawię do pudełka,NILLKIN Super Frosted Shield,myślałem że jakoś się przyzwyczaję do śliskości tego etui,ale tak nie jest i jestem zmuszony kupić stare sprawdzone rozwiązanie czyli zakupienie Case S-Line,może nie jest tak ładne jak NILLKIN Super Frosted Shield ale daję radę,będę 30 zł w plecy na tym etui :( 

Zdjąć tego Case to mordęga,przy zdejmowaniu Case włączył mi się jakoś FastBoot i wyłączył telefon,oczywiście telefon działa :) tylko jak zdejmowałem Case od strony klawiszy to Case naciskał na klawisze i stąd wyłączenie telefonu,włączenie telefonu/fastboot,wyłączenie telefonu 

Edytowane przez majdan12
Opublikowano
Dnia Friday, May 20, 2016 o 13:21, MD13 napisał:

Macie może jakieś info o szkle hartowanym firmy VEGACOM do mi nota??

Trochę oddstaje, tak ok 2 milimetry na obrzeżach. Ogólnie dobrej jakosci, ranty zaokrąglone tylko to odstawanie psuje cały efekt.

• 5 tygodni później...
Opublikowano

Witam, 

Minęło już troszkę czasu zamówiłem mi note pro i chciałem zabezpieczyć szkłem ekran czy polecacie jakąś firmę na dzień dzisiejszy ? Szykałem Nillkin'a ale coś mi nie poszło.
Chętnie też rzucę okiem na jakiś case albo silikon lub coś na tył telefonu 

• 4 tygodnie później...
  • 4 miesiące temu...
Opublikowano
52 minuty temu, Boniunio napisał:

Mam pytanie jaką folie ochronną w miarę tanią (nie szkło)polecacie do Mi Note która pokrywa 100% wyświetlacza? 

Nie sądzę, aby istniała taka, którą możesz założyć samodzielnie na ekran 2D na totalnie 100% jego powierzchni. No nie ma cudów po prostu.

• Like 1
Opublikowano
8 minut temu, latet napisał:

Nie sądzę, aby istniała taka, którą możesz założyć samodzielnie na ekran 2D na totalnie 100% jego powierzchni. No nie ma cudów po prostu.

Dokładnie. Nic ująć nic dodać :-D

Opublikowano
1 godzinę temu, Boniunio napisał:

Mam pytanie jaką folie ochronną w miarę tanią (nie szkło)polecacie do Mi Note która pokrywa 100% wyświetlacza? 

Mógłbyś chociaż pofatygować się i poczytać kilka wątków w tym dziale. Było o tym...

strona 29, począwszy od 2 wpisu od końca strony.

Lenistwo zabija,wiedziałeś o tym?

• Nezumi zablokował(a) ten temat
Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.
  • Dodaj nową pozycję...