Skocz do zawartości
  • 0

przenoszenie listy blokowanych

Pytanie

Opublikowano

przesiadam się wlaśnie z redmi note 4(x?) na note 9 pro. wszystko da sie przeniesc dosc latwo przez synchronizacje/sharemi itp. niestety mam problem z lista blokowanych numerow na starym telefonie. nie mam zadnych opcji synchronizacji z ta lista, ani mozliwosci jej wyslania. czy macie moze jakies rozwiazanie? znalazlem temat zeby zapisac blokowane numery jako grupe i tak ja przeniesc, ale nie da sie tak zrobic. nie mam cierpliwosci przepisywac prawie 100 numerow blokowanych :<

7 odpowiedzi na to pytanie

Rekomendowane odpowiedzi

• 0
Opublikowano

Na obu musi być dialer od xiaomi, przenoszenie za pomocą odtworzenia lokalnej kopii zapasowej. Potwierdzam, lista blokowanych nie jest kompatybilna (xiaomi/dialer google).

• 0
Opublikowano

jest taka apka: sms backup restore, świetnie działa między różnymi fonami, ale nie sprawdzałem jak sobie radzi z blokowanymi.

Wysłane z mojego Redmi Note 8 Pro przy użyciu Tapatalka

• 0
Opublikowano (edytowane)

W Google Play wystarczy wpisać "Odebrać Telefon?)Są różne wersje tego można sobie dobrać
Should I Answer?
42a4be5030a960d81ce356b8c71b4a55.jpg

Wysłane z mojego Y8 przy użyciu Tapatalka

9 godzin temu, skay77 napisał:
Truecaler

Kiedyś używałem,ale nie ściągał z bazy swojej on line numerów tylko z telefonu lub zapisanych jako Zablokowane.I to był właśnie Minus tej apki,czy już działa to jak należy?Tzn ktoś dzwoni i identyfikuje kto i sprawdza,czy społeczność wystawiła negatyw i blokuje,a mi tylko monit że zablokowane i chcę zobaczyć od kogo to klikam w monit Nie to go kasuje i Zapominam.A akcje są synchronizowane z kontem (Nie Google)tylko dedykowanym tej apce co zapisałem niżej dlatego na nią się przesiadłem i używam już Lata....w sklepie są różne wersje,a ja chyba już testowałem wszystkie.Czy Truecaller już jest na podobnym poziomie?Czy jeszcze brakuje mu....

Wysłane z mojego Y8 przy użyciu Tapatalka

Edytowane przez mrosi
Nie przewalamy bezmyślnie obrazków z cytowanej zawartości...