krzyci81 Posted August 18, 2020 Share Posted August 18, 2020 Witajcie! Piszę po prośbie - mógłby ktoś sprawdzić, czy u niego też ekran jest tak czuły, że uruchamia funkcje opaski podczas prysznica, gdy ze słuchawki leci strumieniem woda na MB5? Niestety czasem trzeba się spłukać i nie da rady inaczej, a od samego początku użytkowania zauważyłem, że woda potrafi odblokować ekran, przełączać funkcje, a nawet zacząć mierzyć poziom stresu, czy pulsu Wiecie też może, co oznacza skrót DND i co to za funkcja? Nie bardzo czaję po angielsku, a jak wiadomo do aktualizacji jeszcze trochę... I ostatnia rzecz - czy da się wystawić automatyczną jasność ekranu? Będę wdzięczny za odpowiedzi na moje pytania. Pozdrawiam serdecznie! Link to comment Share on other sites More sharing options...
meagol5 Posted August 20, 2020 Share Posted August 20, 2020 Włącz sobie blokowanie ekranu to prysznic nie będzie nic przestawiałWysłane z mojego LM-G710 przy użyciu Tapatalka 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
krzyci81 Posted August 22, 2020 Author Share Posted August 22, 2020 Dnia 20.08.2020 o 12:21, meagol5 napisał: Włącz sobie blokowanie ekranu to prysznic nie będzie nic przestawiał Wysłane z mojego LM-G710 przy użyciu Tapatalka Cześć, jak pisałem wcześniej "...a od samego początku użytkowania zauważyłem, że woda potrafi odblokować ekran..." - siła wody odblokowuje ekran. Pytanie tylko, czy jedynie u mnie? Link to comment Share on other sites More sharing options...
zaba44 Posted August 23, 2020 Share Posted August 23, 2020 Nie tylko u ciebie się tak dzieje. Zresztą w MB4 też tak było. Włącz jak kolega wcześniej pisał blokadę ekranu i powinno być ok Link to comment Share on other sites More sharing options...
krzyci81 Posted September 8, 2020 Author Share Posted September 8, 2020 Dnia 23.08.2020 o 18:42, zaba44 napisał: Nie tylko u ciebie się tak dzieje. Zresztą w MB4 też tak było. Włącz jak kolega wcześniej pisał blokadę ekranu i powinno być ok Niestety woda pod ciśnieniem odblokowuje ekranik, przełącza funkcje, a nawet uruchamia treningi Najwidoczniej tak już musi być Link to comment Share on other sites More sharing options...
zaba44 Posted September 11, 2020 Share Posted September 11, 2020 @krzyci81 tak ale znacznie rzadziej niż bez blokady. Ja się już przyzwyczaiłem Link to comment Share on other sites More sharing options...
krzyci81 Posted October 10, 2020 Author Share Posted October 10, 2020 Ja niestety nie - wystawiłem ją na sprzedaż, razem z folią i wagą najnowszą Xiaomi (chętnym mogę podać link do ofert na priv). Kupiłem Huawei Watch Fit i żadnych z nim problemów Link to comment Share on other sites More sharing options...
frrancuz Posted October 10, 2020 Share Posted October 10, 2020 Dnia 18.08.2020 o 21:27, krzyci81 napisał: skrót DND i co to za funkcja do not disturb - nie przeszkadzać. Tryb bez powiadomień. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Qren Posted October 10, 2020 Share Posted October 10, 2020 Zawsze jest rozwiązanie "hardware'owe", czyli zdjąć opaskę na czas prysznica. Testowane na moim MB5, działa Link to comment Share on other sites More sharing options...
krzyci81 Posted October 17, 2020 Author Share Posted October 17, 2020 Kupując smartwatcha czy opaskę robię to po to, by być z nimi cały czas, nawet w kąpieli A dodatkowo każde podświetlenie skraca czas pracy na baterii, więc już jest dla mnie do odstrzału Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts