Skocz do zawartości

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Cześć, mam do was pytanie odnośnie aktualizacji do Androida. 25.12.20 wyskoczyła mi w telefonie aktualizacja do 11 ale jej nie ściągałem bo nie miałem dostępu do wifi. Gdy wróciłem do domu po parunastu godzinach nie było już dostępnej tej aktualizacji i do dziś jej nie ma. Mieliście coś podobnego ?

Opublikowano

U mnie jest cały czas 12.0.3, czy to jest jakiś bug u mnie że nie mam nowszych aktualizacji? Czy cały czas wycofują niedopracowaną wersję?

Opublikowano
3 godziny temu, ppgg94 napisał:

U mnie jest cały czas 12.0.3, czy to jest jakiś bug u mnie że nie mam nowszych aktualizacji? Czy cały czas wycofują niedopracowaną wersję?

Nowsze aktualizacje zostały wycofane

Opublikowano
Dnia 29.12.2020 o 14:30, pkonrad napisał:

Nowsze aktualizacje zostały wycofane

Wycofane ze względu na nie dopracowanie czy dla tego modelu? 

Opublikowano
Dnia 31.12.2020 o 22:20, chuck9271 napisał:

Najnowsza aktualizacja, tj. 20.12.29 rozwiązuje problem bąbelków messengera. :)

W jaki sposób zostało to rozwiązane? Powróciły stare?

• 2 tygodnie później...
Opublikowano

Mam taką wersję Miui i Androida. 

Problem jest taki, że po aktualizacji z Miui 12.0.3 na 12.2.4 przestały działać dymki czatu z messangera. Przeszukałem internet i ponoć wina androida 11. Ale jego mam odkąd kupiłem telefon. Jest to prawie 6 miesięcy. Więc w czym może być problem? 

Screenshot_2021-01-17-19-51-53-817_com.android.settings.jpg

Opublikowano

A dobra sprawdziłem, masz rację. Miałem Androida 10, a teraz przeszedłem na 11. 

Jest na to jakiś sposób? Ewentualnie czy na romie z Miui polska ten problem też występuje? Bo najwyżej przeszedłbym na tą wersję 

Opublikowano

Hej nie mogę w andku 11 po naciśnienciu przycisku nawigacyjnego kwadratu nie ma listy aplikacji które są uruchomione jak to ustawic

Wysłane z mojego POCO F2 Pro przy użyciu Tapatalka

Opublikowano
Hej nie mogę w andku 11 po naciśnienciu przycisku nawigacyjnego kwadratu nie ma listy aplikacji które są uruchomione jak to ustawic

Włącz /wyłącz optymalizację miui w opcjach programistycznych i restart