Skocz do zawartości

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Ściągnij plik na pamięć telefonu. To jest jeden .zip

W ustawieniach aktywuj sobie zaawansowane fukcje aktualizacji i wybierz opcję "Wybierz paczkę aktualizacji". Wybierasz tego ściągniętego .zip i już 👌

• 2 tygodnie później...
Opublikowano
Dnia 29.08.2022 o 12:09, vuodi napisał:

Ściągnij plik na pamięć telefonu. To jest jeden .zip

W ustawieniach aktywuj sobie zaawansowane fukcje aktualizacji i wybierz opcję "Wybierz paczkę aktualizacji". Wybierasz tego ściągniętego .zip i już 👌

Do tej pory tak instalowałem stabilne aktualizacje w ramach tego samego numerka 12x (z tej właśnie strony).

A jak pobrałem tę 13-tkę (Stable beta) to otrzymałem komunikat: "Nie można zweryfikować aktualizacji. Nie można flashować tej stabilnej pamięci ROM". Z wersją stable też tak będzie, bo to nowy numer, czy tylko ta beta nie pozwala się wgrać jak inne aktualizacje? A może to grubszy temat i znów zabawa zewnętrznymi aplikacjami jak za pierwszym razem, gdy odblokowywałem telefon, czekałem tydzień etc.? :)

Opublikowano

Bety jako aktualizacji nie da się zastosować na system stable, trzeba ją na czysto wgrywać, jako pełny rom jeśli chcesz przejść że stable na betę.
Natomiast aktualizacja stable jak najbardziej pójdzie na obecny system stable no bo to jest kontynuacją tego samego systemu

Wysłane z mojego M2007J20CG przy użyciu Tapatalka

• Thanks 1
  • 2 tygodnie później...
Opublikowano

Niby jest dostępna już stabilna wersja 13.0.1.0.SJZEUXM z Androidem 12 (chociaż data Recovery to lipiec), ale ten sam problem przy próbie aktualizacji: "Nie można zweryfikować aktualizacji. Nie można flashować tej stabilnej pamięci ROM". Ciekawe czy coś sknocili z tym plikiem (nadal to Stable Beta) czy jednak nie pójdzie tak łatwo ten update jak pozostałe 12.x... ;)