Snas Opublikowano 26 Lutego 2020 Opublikowano 26 Lutego 2020 (edytowane) Witam Przepraszam za brak polski literek. Przeinstalowywalem ROM i wgrywalem czysty ROM XIAOMI.EU Przegoooglowalem internet i nie moge znalezc gdzie wlaczyc funkcje potwierdzania polaczenia z listy ostatnich polaczen. To bardzo przydatna funkcja i zapobiegajaca bezwiednemu wdzwonieniu sie w ktorys z ostatnich numerow. Prosze o pomoc jak to mam zalaczyc. ---EDIT--- Dziekuje bardzo za pomoc juz znalazlem. Te ustawienia znajduja sie ustawienia kontaktow Temat do zamkniecia. Edytowane 27 Lutego 2020 przez Snas Znalezione rozwiazanie
colin23 Opublikowano 27 Lutego 2020 Opublikowano 27 Lutego 2020 Kurcze nie wiedziałem o czymś takim. Jak nazywa się ta opcja? Bo nie widzę jej w ustawieniach kontaktów.
preston2009 Opublikowano 1 Marca 2020 Opublikowano 1 Marca 2020 Chyba od pojawienia się MIUI 11 na Mi9SE nie ma implementacji tej funkcji przez zespół miuipolska.
Kacper Skrzypek Opublikowano 1 Marca 2020 Opublikowano 1 Marca 2020 1 godzinę temu, preston2009 napisał: Chyba od pojawienia się MIUI 11 na Mi9SE nie ma implementacji tej funkcji przez zespół miuipolska. Jest. Kontakty > 3 kropki > Ustawienia > Potwierdź wybieranie numeru.
colin23 Opublikowano 1 Marca 2020 Opublikowano 1 Marca 2020 MIUI Global 11.0.6 - nie ma czegoś takiego
preston2009 Opublikowano 2 Marca 2020 Opublikowano 2 Marca 2020 Dnia 1.03.2020 o 18:04, Orjon napisał: Jest. Kontakty > 3 kropki > Ustawienia > Potwierdź wybieranie numeru. Aha dzięki, czyli zwyczajnie jakoś od kilku wersji (bo nie aktualizuję co tydzień) nie miałem włączonej tej opcji choć sam nie wyłączałem ani nie resetowałem systemu.
Rekomendowane odpowiedzi