Skocz do zawartości

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano (edytowane)

Witam...

Zmuszony jestem męczyć się w Chinach do czerwca... Potrzebuję 2 telefonu(na już). Wymacałem wszystko co jest na miejscu i zdecydowałem się na na MI4(strasznie mało egzemplarzy innych marek posiada adnotacje WCDMA - kilka oppo/hero.../samsungów).

Pytanie... Czy poniższy egzemplarz - w sumie w każdym sklepie oznaczenia na pudełku mi4/ klapce są te same - (promocja w Chińskim Carrefour- sprawdziłem oryginalność) ... będzie działał bez problemu na terenie Polski(po powrocie- 4G 3G 2G?).

Przepraszam za jakość zdjęć, ale w galeriach handlowych jest tylko sztuczne oświetlenie. 

post-2305-0-37808600-1427037025_thumb.jp

Edytowane przez ps2master
Opublikowano

Będzie. Tzn powyższy model ze zdjęcia będzie bo to też model z FDD. Wystarczy popatrzeć na etykietę: Band 1/3.

Wysłane z MI Note

Opublikowano

W sumie spotkałem się na miejscu z modelami(oryginalnymi) właśnie z taką etykietką... bądź etykietką zawierającą tylko informacje o kompatybilności 4G(bez wpisu 3G/2G)... Czyli mogę śmiało jutro z rana kupować taki egzemplarz / Nie będzie problemu z wgraniem waszego na bieżąco rozwijanego v6?

Opublikowano

Wielkie dzięki za szybką odpowiedź / pomoc(dochodzi godz 1:00)... jutro z rana wybiorę się na polowanie po sklepach(dystrybutorów jest ogrom/ ceny można negocjować). 

Opublikowano (edytowane)

U dystrybutorów typu China Mobile oficjalna cena 1999 juanów (ale mają okropne loga na pleckach)... Całkowicie niebrandowane/ bez kombinacji operatora zaczynają się od 1749 - 2299 juanów(na taobao.com jest jeszcze taniej, ale wolę mieć telefon w dłoni). Z tego co rozmawiałem z osobami, które siedzą dłużej to biorą telefony w abonamencie 69-89 juanów -> MI4 kosztuje grosze 1-100 juanów. Ogólnie wybór zabawek jest duży, ale 90% telefonów na miejscu posiada badziewne MTKi... Największym wzięciem cieszą się Iphony i Samsungi(ceny 1:1 jak w Polsce). 

Ew może macie jakieś pomysły co można kupić na miejscu / wysłać do Polszy... z zakresu tel komórkowych z dobrymi bebechami? (nie spotkałem się ze sklepami dystrybutorów tylko i wyłącznie MI... ale...)Na miejscu są dystrybutorzy VIVO, OPPO, sklepy sprzedające tylko ONE PLUS ONE+ akcesoria, Lenovo, Meizu i Zopo- reszta marek dostępna jest w masówce z elektroniką / u operatorów / w śmiesznych małych chińskich sklepikach(co wiąże się z wyższą ceną niż w sklepach sprzedających stricte tylko 1 markę/ nie gwarantuje dostępności do modeli WCDMA). 

Edytowane przez ps2master
Opublikowano

...

Jeszcze pytanie poza konkursem:

Na MI3 mam v5(w najstabilniejszej wersji jaką testowałem- nie najnowsza)... Na MI4 wgrałem PL piątkowy... W opcji kamery jest coś takiego jak nastawy manualne(ISO/CZASY itd)... Czy w aktualnym v6 MI3 też jest dostępna taka opcja focenia z nastaw manualnych?

Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.
  • Dodaj nową pozycję...