klaudus69 Posted January 16, 2020 Share Posted January 16, 2020 Prosze o pomoc. Zadowolona z uzytkowania Redmi Note 5, zakupilam Mi 9 lite. I nie widze nigdzie opcji "grupy kontaktow". Niestety bez tego u mnie ani rusz! Moze ktos wie, gdzie jest zakamuflowana ta opcja? Czy w ogole jej nie ma? MIUI Global 11.3.3. stabilna Android 9 PKQ 1.181121.001 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Edek Posted January 16, 2020 Share Posted January 16, 2020 A do czego to? co to robi? Link to comment Share on other sites More sharing options...
klaudus69 Posted January 16, 2020 Author Share Posted January 16, 2020 Dodajesz osoby do grupy i np wysylasz sms do nich wszystkich, zaznaczajac cala grupe, a nie wybierasz kazdego z osobna. Link to comment Share on other sites More sharing options...
panaho Posted January 18, 2020 Share Posted January 18, 2020 W aplikacji googla wymyślono takie coś jak etykiety. Trzeba poetykietować sobie wszystkich od nowa. Wtedy (nie sprawdzone) jest możliwość wejścia w etykietę z poziomu Kontaktów (bo w Wiadomściach już etykiet nie ma) i wysłania smsa do tych z etykietą. Link to comment Share on other sites More sharing options...
klaudus69 Posted January 18, 2020 Author Share Posted January 18, 2020 3 godziny temu, panaho napisał: W aplikacji googla wymyślono takie coś jak etykiety. Trzeba poetykietować sobie wszystkich od nowa. Wtedy (nie sprawdzone) jest możliwość wejścia w etykietę z poziomu Kontaktów (bo w Wiadomściach już etykiet nie ma) i wysłania smsa do tych z etykietą. Sprobuję, dzieki! Link to comment Share on other sites More sharing options...
mruczek66 Posted May 29, 2020 Share Posted May 29, 2020 wysyłając grupowy sms odbiorcy dostają jako mms. można zrobić tak żeby dostawali sms. miui 12/ 20.5.21 Link to comment Share on other sites More sharing options...
robczyk Posted May 20, 2021 Share Posted May 20, 2021 (edited) Też mam redmi 9 i też od godziny próbuję znaleźć sposób na utworzenie grupy. Już wiem, że istnieją tylko etykiety, i że nie można się uwolnić od kontaktów z googla. Ale jak to jest? Czy w końcu można do grupy/etykiety wysłać SMS? Czy zawsze to będzie MMS? Jeśli mruczek66 ma rację, że nie można utworzyć grupy i wysłać do niej SMS, to ja co za g***o właściwie kupiłem? Przecież to jest podstawowa funkcjonalność telefonu! Chyba oddam ten szajs. Edited May 20, 2021 by robczyk Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts