Jump to content

Recommended Posts

Posted

Witam,

Jestem aktualnie na kupnie Amazfita GTR 47mm Stainless Steel. Czy posiada może ktoś tego Amazfita, i mógłby mi powiedzieć czy opłaca się go kupić czy może warto zakupić jakiegoś innego? 

Ps: Czy posiada już on język polski?

Posted

Nie posiada języka polskiego, zegarek działa przyzwoicie o ile nie zależy ci na gps. Zegarki maja wadę i gps w losowych dniach przestaje zupełnie działać. Po przywróceniu ustawień fabrycznych sprzęt nie wykrywa modułu gps, lecz po godzinie czasem więcej potrafi wszystko wrócić do normy. Pomiar tętna jak w innych zegarkach tego budżetu średnio dokładny, pomiar na rowerze zupełnie się nie sprawdza. Tarczy do wyboru w setkach, ekran bardzo przyzwoity. Czas pracy na baterii wyraźnie spada po 3 miesiącach, z paska też zaczyna już schodzić kolor to akurat normlane. Ja po tym czasie zwróciłem go do sprzedawcy

Wysłane z mojego MI 9 przy użyciu Tapatalka

Posted

Ka bym poczekal na t-rex i zaryzykował najwyżej zwrot po 3 miesiącach. Przynajmniej często nowy zegarek na ręce :)

Posted

Co to znaczy, czy się opłaca? Mam, bo chcę mieć, chciałem zapłacić cenę, za jaką był do kupienia i zapłaciłem. Wiedziałem, że w tej cenie nie będę miał Apple Watch czy szóstego fenixa od Garmina. Wiedziałem i zupełnie mi to nie przeszkadzało. Zegarek nadal mi się podoba, wgrałem sobie czeską tarczę (a czemu miałem nie wgrywać), kilka polskich tarcz oczywiście też jest do wgrania. To tylko gadżet, ale czasem cieszy. Ale żeby cokolwiek się opłacało? Nie wiem, co się opłaci akurat tobie. Ja nie czuję się oszukany, że zdecydowałem się na zakup. No tak, ale to subiektywne odczucia, więc co ci można odpowiedzieć.

Posted

Ja akurat zamówiłem i czekam aż dojdzie, o co chodzi z tym zwrotem po 3 miesiącach?

Każdy sklep przyjmuje od 3 miesięcy bez powodu czy o co chodzi? i jakie to sklepy?

Posted

Nie bez powodu tylko produkt z wadą, chiński sklep GB potwierdził wadę sprzętowa i zrobili mi zwrot

Posted

Jak bez słowa, wysyłasz dowody że nie działa, kolejno serwis z tobą pisze i podejmuje decyzje

• 2 months later...
  • 2 weeks later...
Posted
Dnia 21.03.2020 o 15:02, Kamil Kupiec napisał:

Korzysta ktoś z tych caseów ochronnych dla GTra?

Zastanawiam się jak to będzie się sprawdzać w praktyce. 

Masz może jakieś konkretne na oku? Widziałem jakiś czas temu na żywo jeden, ale wyglądał tak żałośnie (tandetnie), że lepiej nie mówić...

Posted
6 godzin temu, Daemos napisał:

Masz może jakieś konkretne na oku? Widziałem jakiś czas temu na żywo jeden, ale wyglądał tak żałośnie (tandetnie), że lepiej nie mówić...

Widziałem takie plastikowe nakładki,silikonowe albo takie obręcze "tachymetr". 

Zamówiłem na Ali ten silikonowy żeby mieć do pracy bo tam najbardziej narażony na uderzenia jest. 

Posted
1 godzinę temu, Kamil Kupiec napisał:

Widziałem takie plastikowe nakładki,silikonowe albo takie obręcze "tachymetr". 

Zamówiłem na Ali ten silikonowy żeby mieć do pracy bo tam najbardziej narażony na uderzenia jest. 

To co widziałem wyglądało na plastik lub marny silikon, ale niestety nie miałem możliwości sprawdzenia. Sam zamówiłem obręcz i wciąż czekam.

Posted

Mam kumpla który zegarek ma zawsze na ręce. Dosłownie.  Potrafi się z nim kąpać itp. O resztę nie pytałem. Jak z nim rozmawiałem to jest pod wrażeniem tego jaki jest wytrzymały. Nie wiem co Wy macie zamiar z nim robić, ale wątpię by trzeba go szpecić czymś takim. 

Posted
3 godziny temu, Szaju napisał:

Mam kumpla który zegarek ma zawsze na ręce. Dosłownie.  Potrafi się z nim kąpać itp. O resztę nie pytałem. Jak z nim rozmawiałem to jest pod wrażeniem tego jaki jest wytrzymały. Nie wiem co Wy macie zamiar z nim robić, ale wątpię by trzeba go szpecić czymś takim. 

Nie twierdzę, że nie jest wytrzymały, ale moja znajoma miała wersję 42mm, którą podobno zdejmowała do niemal wszystkich prac domowych i w sytuacjach gdy mógł jej przeszkadzać, a na kopercie pojawiły się mniej lub bardziej szpecące rysy.

Posted
7 minut temu, Szaju napisał:

To jest tak samo jak kobieta wrzuca telefon do torebki gdzie ma wszystko łącznie z kluczami ;)

Biorę na to poprawkę ;)

Posted

U kumpla też pojawiła się rysa na kopercie, dosłownie po dwóch dniach, a sam nie wie jak do tego doszło.

Posted
54 minuty temu, Lector napisał:

U kumpla też pojawiła się rysa na kopercie, dosłownie po dwóch dniach, a sam nie wie jak do tego doszło.

Ja w pracy uderzyłem o aluminiowy profil ale na mokro przetarłem szmatką to zeszła rysa. Dlatego myślę o jakimś zabezpieczeniu do pracy. 

• 2 weeks later...
  • 6 months later...
Posted

Wychodziły poprawione ja dostałem w białym pudełku i mam date produkcji lipiec 2020 więc świeży. GPS działa różnie raz naprawdę dobrze rysuje trasę a raz pokazuje ze idę obok drogi.

Wysłane z mojego Mi 9T Pro przy użyciu Tapatalka