FromWP Opublikowano 19 Stycznia 2020 Opublikowano 19 Stycznia 2020 1 godzinę temu, Robert_B. napisał: Ewidentnie coś jest nie tak że sprzętem lub oprogramowaniem. Może wam rozmycie tła działa cały czas, to chyba jedyne wytłumaczenie, bo kartka z przykładów na żadnym zdjęciu nie leży płasko.
Direct Opublikowano 19 Stycznia 2020 Opublikowano 19 Stycznia 2020 32 minuty temu, FromWP napisał: kartka z przykładów na żadnym zdjęciu nie leży płasko. U mnie kartka leży płasko na biurku i efekt rozmycia jest w zasadzie niezauważalny, praktycznie nie występuje.
FromWP Opublikowano 19 Stycznia 2020 Opublikowano 19 Stycznia 2020 8 minut temu, Direct napisał: U mnie kartka leży płasko na biurku i efekt rozmycia jest w zasadzie niezauważalny, praktycznie nie występuje. U Ciebie tak i widać jedynie niewielki spadek ostrości w samych rogach kadru.
Direct Opublikowano 19 Stycznia 2020 Opublikowano 19 Stycznia 2020 1 minutę temu, FromWP napisał: U Ciebie tak i widać jedynie niewielki spadek ostrości w samych rogach kadru. A z rozmyciem w samych rogach ma problem nie jeden telefon i to nawet przy zdjęciach krajobrazu.
Robert_B. Opublikowano 19 Stycznia 2020 Opublikowano 19 Stycznia 2020 Różnych telefonów używałem, żaden nie miał problemów ze zdjęciami kartki z tekstem. A RN8 Pro ma. Wysłane z mojego Redmi Note 8 Pro przy użyciu Tapatalka
Direct Opublikowano 19 Stycznia 2020 Opublikowano 19 Stycznia 2020 6 minut temu, Robert_B. napisał: Różnych telefonów używałem, żaden nie miał problemów ze zdjęciami kartki z tekstem. A RN8 Pro ma. Wysłane z mojego Redmi Note 8 Pro przy użyciu Tapatalka Spróbuj reklamować, bo a nuż masz uszkodzony egzemplarz. Najwyżej odrzucą.
Robert_B. Opublikowano 19 Stycznia 2020 Opublikowano 19 Stycznia 2020 To mój drugi smartfon, jako główny używam czegoś innego. Nie spieszy mi się. Liczę jednakże, że to problem softu, poczekam trochę, może któryś update to naprawi.Problem mam nie tylko ja, pierwszy lepszy link: https://in.c.mi.com/thread-2044287-1-0.htmlWysłane z mojego Redmi Note 8 Pro przy użyciu Tapatalka
hardmen969 Opublikowano 20 Stycznia 2020 Autor Opublikowano 20 Stycznia 2020 (edytowane) Ustawienie telefonu na statywie, kartka idealnie na płasko i rozmycie dalej występuje. Edytowane 20 Stycznia 2020 przez hardmen969
hardmen969 Opublikowano 22 Stycznia 2020 Autor Opublikowano 22 Stycznia 2020 (edytowane) 80% zdjęcia, bo przekraczało forumowe 3mb. Pełne foto, tylko kompresja, bo Ori 4mb. Foto z około 15cm.przy oddalaniu środek robi się ostry, a boki tracą na ostrości. Edytowane 22 Stycznia 2020 przez hardmen969
Rekomendowane odpowiedzi