jag888 Opublikowano 28 Grudnia 2019 Opublikowano 28 Grudnia 2019 czesc jak w temacie, zmieniłem telefon na Redmi 8T, zainstalowane Miui11, niestety nie pozwala mi zainstalować NC+go jako że to podczas podróży do pracy moja nagminna rozrywka, za wszelkie porady jak mimo wszystko zainstalować będę wdzięczny jarek
FromWP Opublikowano 28 Grudnia 2019 Opublikowano 28 Grudnia 2019 1 godzinę temu, jag888 napisał: za wszelkie porady jak mimo wszystko zainstalować będę wdzięczny Spróbuj instalacji z apk https://m.apkpure.com/pl/nc-go/com.adb.android.app.iti
mariusz.ur Opublikowano 28 Grudnia 2019 Opublikowano 28 Grudnia 2019 Przy takim opisie ciężko jest cokolwiek stwierdzić. Po pierwsze nie wiadoma jaki telefon posiadasz. Redmi Note 8t czy Redmi 8? Po drugie brak informacji czy bootloader odblokowany.
QMiui Opublikowano 28 Grudnia 2019 Opublikowano 28 Grudnia 2019 Wypadłem trochę z obiegu ale miałem taki sam problem ponieważ jak mi wytłumaczono mam Roota a ponieważ nie miałem parcia na NC GO zostałem przy zrootowanym urządzeniu.
jag888 Opublikowano 28 Grudnia 2019 Autor Opublikowano 28 Grudnia 2019 Mam model 8t, nie ma roota, nic z nim nie robiłem, Polska dystrybucja kupiony w Euro Rtv
mariusz.ur Opublikowano 28 Grudnia 2019 Opublikowano 28 Grudnia 2019 3 godziny temu, jag888 napisał: nie pozwala mi zainstalować NC+go Co to znaczy? Błąd przy instalacji? Brak aplikacji w sklepie? W ustawieniach sklepu urządzenie jest certyfikowane? Czyściłeś dane sklepu Play? Jeśli to wszystko nie przyniesie efektu, zainstaluj z linku powyżej.
Nezumi Opublikowano 29 Grudnia 2019 Opublikowano 29 Grudnia 2019 Temat zostaje przeniesiony do kosza. Powód: mało wartościowa treść / pytanie już było omawiane na forum. Zainstaluj z pliku .apk z linku wyżej i masz problem z głowy...
Rekomendowane odpowiedzi