Skocz do zawartości

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Ważne że coś w temacie się rusza...ostatnio wypuścili kamerkę coś na wzór gopro, jak ze znajomym na benchmarku oglądaliśmy ją we wtorek to chłopak już pytał gdzie kupić, ciekawe czy będzie dostępna. O ile to nie ploty.

Opublikowano

Akcesoria mogą sprzedawać oficjalnie, bo o to się nikt do nich nie przyczepi, ale ze smartfonami już tak łatwo im nie pójdzie. Zaczną sie pozwy od Szajsunga, Apple, itd. 

Opublikowano

Hugo oglosil ten news na targach MWC w Barcelonie

Do EU wejda z akcesoriami po wejsciu do USA, a do USA ma to byc to w drugiej polowie tego roku jakos

Opublikowano

To i tak super. MiBanda dostanę, a słuchawki mam plan kupić.. Choć jak ma to być pod koniec roku to raczej nie zarobią na mnie... Ale powerbank jak najbardziej.

Ps..Acid skąd masz takie info? ;>

Opublikowano (edytowane)

Akcesoria mogą sprzedawać oficjalnie, bo o to się nikt do nich nie przyczepi, ale ze smartfonami już tak łatwo im nie pójdzie. Zaczną sie pozwy od Szajsunga, Apple, itd.

Ale to jest właśnie ich mały plan wejścia do Europy. Po nitce do klebka :-) kupujesz mibanda, słuchawki i myślisz a zobaczę co jeszcze mają w ofercie... I okazuje się ze maja tez w ofercie fajne słuchawki, a do tego fajna autorska nakładkę i w końcu poszukiwań albo kupujesz telefon na allegro albo trafiasz do ich czeskiego sklepu.

Wysłane z mojego MI 4W

Edytowane przez MaciekR
Opublikowano

Czeskiego sklepu, ale nie "ich". Xiaomi nie ma w Europie oficjalnych sklepów.

Ale kupujac przez czeski sklep xiaomi i tak zarabia na telefonach bo oni kupuja bezposrednio od xiaomi.
  • mrosi zablokował(a) ten temat
Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.
  • Dodaj nową pozycję...