Rafi Opublikowano 5 Marca 2015 Opublikowano 5 Marca 2015 Co Wy na to:http://www.gizchina.com/2015/03/04/xiaomi-power-banks-headphones-and-more-to-be-sold-officially-in-europe-via-mi-com/ Wydaje się, że już niedługo będzie można kupić część sprzętu Xiaomi w Unii Europejskiej Tapnięte z Xiaomi MI3W.
Rafi Opublikowano 5 Marca 2015 Autor Opublikowano 5 Marca 2015 Lepsze to niż nic. Może TV też się pojawi. Liczę na to. Tapnięte z Xiaomi MI3W.
avish Opublikowano 5 Marca 2015 Opublikowano 5 Marca 2015 Ważne że coś w temacie się rusza...ostatnio wypuścili kamerkę coś na wzór gopro, jak ze znajomym na benchmarku oglądaliśmy ją we wtorek to chłopak już pytał gdzie kupić, ciekawe czy będzie dostępna. O ile to nie ploty.
Kukurydza Opublikowano 5 Marca 2015 Opublikowano 5 Marca 2015 Akcesoria mogą sprzedawać oficjalnie, bo o to się nikt do nich nie przyczepi, ale ze smartfonami już tak łatwo im nie pójdzie. Zaczną sie pozwy od Szajsunga, Apple, itd.
X-SKLEP Opublikowano 5 Marca 2015 Opublikowano 5 Marca 2015 Hugo oglosil ten news na targach MWC w Barcelonie Do EU wejda z akcesoriami po wejsciu do USA, a do USA ma to byc to w drugiej polowie tego roku jakos
Acid Opublikowano 5 Marca 2015 Opublikowano 5 Marca 2015 Będzie tylko MiBand, słuchawki i power banki. Wysłane z MI4
avish Opublikowano 5 Marca 2015 Opublikowano 5 Marca 2015 To i tak super. MiBanda dostanę, a słuchawki mam plan kupić.. Choć jak ma to być pod koniec roku to raczej nie zarobią na mnie... Ale powerbank jak najbardziej. Ps..Acid skąd masz takie info? ;>
MaciekR Opublikowano 5 Marca 2015 Opublikowano 5 Marca 2015 (edytowane) Akcesoria mogą sprzedawać oficjalnie, bo o to się nikt do nich nie przyczepi, ale ze smartfonami już tak łatwo im nie pójdzie. Zaczną sie pozwy od Szajsunga, Apple, itd.Ale to jest właśnie ich mały plan wejścia do Europy. Po nitce do klebka kupujesz mibanda, słuchawki i myślisz a zobaczę co jeszcze mają w ofercie... I okazuje się ze maja tez w ofercie fajne słuchawki, a do tego fajna autorska nakładkę i w końcu poszukiwań albo kupujesz telefon na allegro albo trafiasz do ich czeskiego sklepu. Wysłane z mojego MI 4W Edytowane 5 Marca 2015 przez MaciekR
Numb Opublikowano 5 Marca 2015 Opublikowano 5 Marca 2015 Czeskiego sklepu, ale nie "ich". Xiaomi nie ma w Europie oficjalnych sklepów.
tosshi2 Opublikowano 6 Marca 2015 Opublikowano 6 Marca 2015 Czeskiego sklepu, ale nie "ich". Xiaomi nie ma w Europie oficjalnych sklepów. Ale kupujac przez czeski sklep xiaomi i tak zarabia na telefonach bo oni kupuja bezposrednio od xiaomi.
Rekomendowane odpowiedzi