amularix Posted December 11, 2019 Share Posted December 11, 2019 Redmi Note 7, miui 11, xiaomi.eu, root Gdy zmieniam kafelkiem szybkich ustawień profil z cichy na normalny, to każdorazowo jest dźwięk powiadomienia (że zmieniono), czy można to wyłączyć? Link to comment Share on other sites More sharing options...
Adam Błażejewski Posted December 11, 2019 Share Posted December 11, 2019 Nie Wysłane z mojego MI 9 przy użyciu Tapatalka Link to comment Share on other sites More sharing options...
amularix Posted January 14, 2020 Author Share Posted January 14, 2020 Dnia 11.12.2019 o 13:14, amularix napisał: Redmi Note 7, miui 11, xiaomi.eu, root Gdy zmieniam kafelkiem szybkich ustawień profil z cichy na normalny, to każdorazowo jest dźwięk powiadomienia (że zmieniono), czy można to wyłączyć? Okazuje się, że można, użyłem programu Tiles https://play.google.com/store/apps/details?id=com.rascarlo.quick.settings.tiles&hl=pl Można dodać kafelek i ustawić przełączanie pomiędzy trybem zwykłym a cichym z wibracją, nie ma wtedy dźwięku wiadomości. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Test Posted January 26, 2020 Share Posted January 26, 2020 (edited) On 1/14/2020 at 3:40 PM, amularix said: Okazuje się, że można, użyłem programu Tiles https://play.google.com/store/apps/details?id=com.rascarlo.quick.settings.tiles&hl=pl Można dodać kafelek i ustawić przełączanie pomiędzy trybem zwykłym a cichym z wibracją, nie ma wtedy dźwięku wiadomości. Pomiędzy trybem zwykłym a cichym nigdy nie ma powiadomienia dźwiękowego, więc to żadne odkrycie, natomiast na odwrót to już inna bajka. Być może da się to zrealizować, ale wyłącznie za pomocą aplikacji zewnętrznych. Edited January 26, 2020 by Test Link to comment Share on other sites More sharing options...
amularix Posted January 29, 2020 Author Share Posted January 29, 2020 Napisałem mało precyzyjnie, za pomocą tego kafelka możemy przełączać z trybu cichy na normalny bez dźwięku, a jak przełączamy z trybu normalnego na cichy jest wibracja, czyli działa. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts