Skocz do zawartości

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Hej, Mam  Miui 11 11.0.4 EEA i przestał działać Mi Cast z RN7 do Mi Box S. Z komputera jest ok. Sieć sprawdzona, urządzenia porebootowane. Ktoś ma podobnie ? Czy jakieś podpowiedzi ?

• 3 tygodnie później...
Opublikowano

Przeglądałem zagraniczne fora i problem dotyczy różnych modeli. W większości przypadków częściowo pomaga instalacja Google Home. Można wyświetlać zdjęcia, filmy, YT, ale nie ma mirroringu. Trzeba czekać na update od producenta.

Opublikowano (edytowane)

Ja mam androida 9 i miu 11 i to samo dopiero poradnik Exterytorialnego pomógł ale ustawienia mam inne w ustawienia dodatkowe nie mam Cast może dla tego, że mam EU ROM.

Edytowane przez Wiechura
Opublikowano

U mnie ekran bezprzewodowy działa tylko w sytuacji gdy telewizor łączy się z siecią Wi-Fi 2.4 ghz. Gdy TV podłącze pod sieć 5 GHz telefon w ogóle nie wykrywa telewizora. Co dziwne na moim starym redmi note 3 problem ten nie występuje.

Opublikowano
Mi niestety nic nie pomogło...

Wysłane z mojego MI 9 przy użyciu Tapatalka

Dodałeś urządzenie w Home?

18dc3237561931de5991517eddf9c18d.jpg

Wysłane z mojego Mi 9T przy użyciu Tapatalka

@up na 2,4 też nie trybi z ustawień.

Opublikowano
Trzeba z ręki dodać? Mi boxa z drugiego pokoju wykrywa od razu

Jak widzi, to tylko włącz przesyłanie (na samym dole)

Wysłane z mojego Mi 9T przy użyciu Tapatalka

f048ce39d058ecf9ba9facdc94a07619.jpg

Opublikowano

Ta sama sieć. Na boxa przysyła. Mało tego na żony oppo Reno tv jest widoczny i wszystko działa

Opublikowano

Szczerze to nie wiem ale dziś dla odmiany miboxa już też nie widzi. Trudno przeżyje bez castowania. Z tego co widzę już to ogólny problem miui 11

Opublikowano

U mnie niestety przez Home również klapa ale ok. Muszę poczekać. Dziękuję wszystkim za rady.

Pozdrawiam

• kamillm zablokował(a) ten temat
Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.
  • Dodaj nową pozycję...