Jump to content

Wiechura

Użytkownicy
  • Content Count

    21
  • Joined

  • Last visited

Community Reputation

1 Neutral

About Wiechura

  • Rank
    Użytkownik
  • Birthday 02/19/1963

Informacje osobiste

  • Płeć
    Mężczyzna

Dodatkowe

  • Smartfon
    Remi Note 7 4/64

Recent Profile Visitors

The recent visitors block is disabled and is not being shown to other users.

  1. Nie koniecznie błąd, w moim fonie latarka się zapala i gasi bez problemu. Dzięki za info nie znałem tego gestu. Przyda się.
  2. Na OTA nie pojawiło się. Zainstalowałem z powyższego linku bez problemu sama instalacja jak i działanie aparatu. Wydaje się szybciej działa i wolniej zżera baterię. Kosmetyka i działanie na razie OK.
  3. Dzisiaj zamontowany, uruchomiony. Działa bez problemu. Stary do śmieci.
  4. Właśnie wyjąłem z paczkomatu OBD2 ICar3 Vgate BLUETOOTH ELM327 apek miałem ze 4 ale ostatnio przypadł mi do gustu Car Scanner, śmiga, OK. Na razie.Używam do Civica IX gen sedan 2013.
  5. Dzisiaj podłączyłem dwa różne ELMy i zabanglalo bez problemu włącznie z systemem głośnomówiącym auta. Więc był to problem mojego interfejsu. Ufff. Mój interfejs trzech kumpli podlaczalo w swoich autach i nic. Urządzenia się parują ale nie łączy się z ECU.
  6. Dzisiaj kumpel zwrócił mi mojego ELMa i okazało się, że jemu również odmówił współpracy więc zamówiłem drugie urządzenie. Mam nadzieję że to będzie koniec kłopotów z tym związane. Dzięki za zainteresowanie i pozdrawiam.
  7. Dałem dzisiaj kumplowi z pracy by sprawdził w swoim aucie. Czekam na efekty.
  8. To chyba jest wina interfejsu. Podłączałem innymi aparatami i również nie bangla. Trzebaby rozejrzeć się za innym ustrojstfem. Sprawa jasna - to nie jest wina aktualizacji do 10. Można temat zamknąć.
  9. Dzięki, wezmę jutro fona żony (Redmi 4x z android 7.1) i sprawdzę co i jak. Dam potem znać co z tego wynikło.
  10. Sorry, już poprawiłem ale to się na nic zdało, ciągle to samo. Może po prostu interfejs ELM padł. Miałem go cały czas podpięty do auta a zmiana androida to zbieg okoliczności. Podmienię z kimś interfejs a i swój dam komuś do sprawdzenia i dam znać co z tego wynikło. Na razie dzięki za chęć pomocy. Wiechura
  11. Wróciłem wlasnieyod auta i niestety nic nie pomogło. Wlaczaleyi wyłączałem jak proponowales głośność absolutną brak efektu. Działało bez problemu ale teraz zachciało mi się sprawdzić tylko czy wszystko jest OK, a tu żonkę.
  12. Witam niedawno alizowalem tlf do Androida 10 niby wszystko ok, ale gdy dzisiaj podłączyłem Interfejs OBDII do auta za czortatnie chcą się połączyć. Mam zainstalowane cztery różne apki do komunikacji z autem i żaden nie łączy się. Fon łączy się z głośnomówiącym auta i tu ok. Anulowalem autoryzację dla interfejsu i ponownie go sparowałem ale i to nie pomogło. Dodam tylko, że wcześniej nie miałem takiego problemu. Może ktosyz Was miał podobne doświadczenia?.
  13. W moim RN7 EU autoobrut ekranu nie działa od dłuższego czasu. Soft mam oryginał od zakupu tzn. wersja europejska, Miui 11.8 EU. Włączałem kilkanaście razy, restartowalem fona ale nic nie pomaga.
  14. W moim przypadku jest podobnie. Przy normalnym użytkowaniu (bez usilnego szukania błędów) nie stwierdziłem żadnych problemów.
×
×
  • Create New...