Jump to content

WhatsApp - Jak wyłączyć wyświetlanie treści wiadomości

pkawnik
 Share

Recommended Posts

Witam.

Jak w temacie. Jak wyłączyć wyświetlanie treści wiadomości z aplikacji WhatsApp, na belce powiadomień?  Zależy mi jedynie na wyświetleniu ikony na pasku systemowym.

Po rozwinięciu  górnej belki zawsze wyświetlana jest treść wiadomości i to podwójnie. (patrz obrazek) 

Próbowałem już wszelkich kombinacji ustawień powiadomień w samej aplikacji, w ustawieniach systemowych. Dodam że WhatsApp jest dodany do aplikacji blokowanych, mimo to treści wiadomości wciąż są wyświetlane. Jak ktoś wie gdzie to wyłączyć poproszę o wskazówki. Telefon to:  Mi 9T,  Miui Global 11.0.1

Z góry dziękuję i pozdrawiam.

Screenshot.jpg

Edited by pkawnik

Wejdź w whatsapp i przytrzymaj na konkretnej osobie i wycisz powiadomienia (przekreślony dzwonek w prawym górnym rogu). Wtedy nie będzie pokazywać nic na belce, ale tylko od tej konkretnej osoby. Nie będzie też dźwięku ani wibracji.

To nie jest rozwiązanie. Mnie też to bardzo irytuje! Na starym Samsungu S5 miałem tylko ikonę na belce. A tu nie dość że powiadomienia są w losowych kolorach to jeszcze cała wiadomość jest pokazana...

Wysłane z mojego Mi 9T przy użyciu Tapatalka

• 8 months later...
  • 7 months later...
  • 4 months later...
On 8/13/2020 at 3:27 PM, HazelMaxwell said:

Przejdź do ustawień uprawnień aplikacji lub ustawień powiadomień na telefonie, możesz je wyłączyć, jeśli nadal nie możesz naprawić, możesz zobaczyć więcej tutaj click here

Thank you for your info keep share with us.