bartix99 Opublikowano 10 Października 2019 Opublikowano 10 Października 2019 Cześć natknął się może już ktoś na tego typu ładowarki jak tutaj sprzedają? ładowarka miband 4 bez zdejmowania czy to działa bez problemu? zastanawiam się nad zakupem
simcold Opublikowano 10 Października 2019 Opublikowano 10 Października 2019 Cześć natknął się może już ktoś na tego typu ładowarki jak tutaj sprzedają? ładowarka miband 4 bez zdejmowania czy to działa bez problemu? zastanawiam się nad zakupemByło. Ogólnie nie jest taka stabilna co może skutkować wypaleniem pinów. Wysłane z mojego MI 9 przy użyciu Tapatalka
orte Opublikowano 10 Października 2019 Opublikowano 10 Października 2019 (edytowane) Jaka ona jest bezprzewodowa? Do kosza się tylko nadaje, kupiłem Nilkina i jest o wiele lepszy. Jest chyba jeszcze na niego promka, za 3,80$ z Chin Wysłane z mojego MI 9 przy użyciu Tapatalka Edycja: Jeszcze promka jest. https://pl.aliexpress.com/item/4000106245429.html Edytowane 10 Października 2019 przez orte
Geno85 Opublikowano 13 Października 2019 Opublikowano 13 Października 2019 Do konca nie wiem co to ma wspolnego z ladowaniem indukcyjnym... Cos ci sie lekko pomieszalo
Nezumi Opublikowano 13 Października 2019 Opublikowano 13 Października 2019 Tytuł wątku jest zbyt krótki, lub niedosadnie opisuje poruszany problem. Popraw proszę tytuł, w przeciwnym wypadku wątek zostanie przeniesiony do kosza.
bembenek Opublikowano 19 Listopada 2019 Opublikowano 19 Listopada 2019 Kupiłem ten gadżet Nilkina, syf nie do opisania, kawałek twardego plastiku, wciskanie i wyciąganie opaski to męczarnia, styki raz załapią, a trzy razy nie załapią, trzeba poprawiać, dociskać, przesuwać, aż w końcu złapie kontakt. Omijać z daleka, a tego trolla, który to reklamuje, wywalić z forum. Pełno tu takich, zachwalających jakieś szity, które w ogóle nie nadają się do użytku. Straciłem kilkanaście zł.
LeBomB Opublikowano 16 Lutego 2020 Opublikowano 16 Lutego 2020 Dobra, odgrzebuję temat, bo i potrzeba jest. Postanowiłem wcisnąć mibanda w metalową bransoletę. Z tych co mi odpowiadały nie było takich, co miałyby odpowiedni zatrzask, więc wciska się pastylkę na siłę między gumowe wypustki. Problem jest taki, że strasznie ciężko to wchodzi, a jeszcze gorzej wychodzi z bransolety. Pomyślałem że właśnie przydałaby się tutaj ładowarka umożliwiająca ładowanie bez wyjmowania pastylki. Ktoś mógłby coś polecić?
Rekomendowane odpowiedzi