Foczer Opublikowano 10 Września 2019 Opublikowano 10 Września 2019 Witam wszystkich ostatnio zakupiłem mi band 4 w zasadzie nie mogę powiedzieć że jest do niczego bo mi się sprawdza jednakże mam mały problem ..... Załączam trening biegowy i co kilometr mi się pauzuje kiedy po kilometrze ja nawet rozgrzany nie jestem trochę to utrudnia zabawę macie jakieś pomysły jak to zmienić przeleciałem wszystkie chyba ustawienia i nic.....
LeBomB Opublikowano 10 Września 2019 Opublikowano 10 Września 2019 Jak Ci się pauzuje? Nie jest to przypadkiem jedynie wibracja informująca przebycie kolejnego kilometra?
Foczer Opublikowano 11 Września 2019 Autor Opublikowano 11 Września 2019 (edytowane) No właśnie nie, wibruje patrzę na opaskę a tam zakończymy trening po kilometrze i mam opcje Play żeby biec dalej i opcje zapisania treningu trochę to wkurzające jak co kilometr muszę dawać Play biegam po 10,15 kilometrów i non stop muszę to klikać Edytowane 11 Września 2019 przez Foczer
vaG Opublikowano 11 Września 2019 Opublikowano 11 Września 2019 (edytowane) Klasycznie spytam: reset opaski robiony? Edytowane 11 Września 2019 przez vaG
Foczer Opublikowano 11 Września 2019 Autor Opublikowano 11 Września 2019 Był i w kółko to samo dzisiaj też leciałem i w akcie kurwi** sciaglem opaskę
LeBomB Opublikowano 11 Września 2019 Opublikowano 11 Września 2019 Uruchom stoper w opasce i zobacz czy sam zatrzyma się po jakimś czasie. Jak tak to coś nie tak musi być z przyciskiem dotykowym pod ekranem. Jak nie to coś nie tak z oprogramowaniem. Tak czy inaczej raczej reklamacja, chyba że znajdzie się ktoś z podobnym problemem.
Foczer Opublikowano 11 Września 2019 Autor Opublikowano 11 Września 2019 Wyłączona jakby tego było mało sklep euro wysłał mi to bez rachunku :/ skurwysynki ok dzięki ludziska za pomoc... Postaram się to dać na reklamacje
frrancuz Opublikowano 11 Września 2019 Opublikowano 11 Września 2019 Jak wysyłka, to płatność elektroniczna. Wystarczy potwierdzenie płatności z konta jako dowód zakupu.
LeBomB Opublikowano 11 Września 2019 Opublikowano 11 Września 2019 Niby tak, ale teoretycznie paragon powinien być załączony do paczki, a ostatnio coraz więcej firm tego nie robi.
mszczepa Opublikowano 11 Września 2019 Opublikowano 11 Września 2019 O ile dobrze pamiętam, Euro/Ole Ole wysyłają fakturę mailemWysłane z mojego SM-G965F przy użyciu Tapatalka
Zenderable Opublikowano 11 Września 2019 Opublikowano 11 Września 2019 Tytuł wątku jest zbyt krótki, lub niedosadnie opisuje poruszany problem. Popraw proszę tytuł, w przeciwnym wypadku wątek zostanie przeniesiony do kosza.
Zenderable Opublikowano 14 Września 2019 Opublikowano 14 Września 2019 Temat zostaje przeniesiony do kosza. Powód: mało wartościowa treść / pytanie już było omawiane na forum.
Rekomendowane odpowiedzi