Jump to content

Temat o ładowarkach

kret11

Recommended Posts

Czy ktoś z Was próbował zastosować taki o to uchwyt do ładowarki indukcyjnej Xiaomi ? Jak wiadomo uchwyt dołączony do zestawu jest bardzo odstający od deski i mało stabilny . 0cf4f571aea7fd94da9c63275e75dd00.jpg

Wysłane z mojego MI 9 przy użyciu Tapatalka

4 godziny temu, talib1990 napisał:

Czy ktoś z Was próbował zastosować taki o to uchwyt do ładowarki indukcyjnej Xiaomi ? Jak wiadomo uchwyt dołączony do zestawu jest bardzo odstający od deski i mało stabilny .

Też mnie to zastanawia, bo chętnie bym zainwestował w przylepiec na szybę bo jak to moja żona powiedziała "TEN JEJ ZASŁANIA KRATKĘ Z KLIMY I JEST JEJ CIEPŁO". I nie mówcie jej że to nie jest zdrowe. To tak jak tłumaczyć mojej babce słuchającej radia maryja, że są jeszcze inne partie polityczne. Nie da się. Kiedyś na ali widziałem niby DEDYKOWANE do tych z xiaomi, ale nie umie już tego znaleźć. A wkrótce będę zamawiał głośnik z QI 30W z xiaomi. Jak przyjdzie to zdam relację. Tzn żona zamawia, bo czarna stojąca się jej nie podoba a nie chce tej białej co ja mam bo jej wentylator szumi (trochę ma rację) no i NIE PO TO KUPIŁAM TELEFON ZA TYLE KASY, ŻEBY MIEĆ ŁADOWARKĘ KTÓRA WOLNO ŁADUJE.

• Like 1
  • Haha 1

No i znalazłem rozwiązanie , przyszło z Aliexpress caly uchwyt telefonu jest teraz mega poręczny default_smile.png jedynie kulka uchwytu jakby była troszkę za mała aby zacisnąć mocno się w uchwycie . Podłożyłem papierek i jest super default_smile.png

#Aliexpress US $1.99 24%OFF | Sumi-tap uniwersalny uchwyt samochodowy podstawa ssąca 17mm głowica kulowa 3M naklejka magnetyczna grawitacja wsparcie uchwyty do telefonów samochodowych akcesoria

https://a.aliexpress.com/_BPjpbL

Wysłane z mojego MI 9 przy użyciu Tapatalka

91ecb450c0782f4c608299703eab4de6.jpg

• Like 1

• 2 months later...

Pytanko do was,

od czerwca jestem (nie-)szczęśliwym posiadaczem ładowarki samochodowej jak u Kolegi talib1990 ze zdjęcia wyżej (wireless car charger 20w od xiaomi).

Niestety ostatnimi czasy ładowarka coraz bardziej szwankuje, podobnie jak u Kolegi wojtask1111 na poprzedniej stronie. Po wpięciu telefonu (mi 9) ładowarka ładuje przez 10-15 minut a potem się rozłącza, miga niebieska dioda po lewej stronie i gaśnie niebieski "o-ring" na ładowarce. Po odpięciu telefonu, odczekaniu procesu zamknięcia się tych bocznych trzymadełek i ponowne podpięcie telefonu pomaga na chwilę, ale i tak zaraz przestaje ładować. Czasami można tak w nieskończoność.

Wina ładowarki czy telefonu? Obie rzeczy kupione na internecie, ładowarka niby od polskiego przedstawiciela xiaomi na alledrogo, telefon na deluxury.pl (nie wiem czy nie robię przez przypadek reklamy).

Po wpięciu telefonu (mi 9) ładowarka ładuje przez 10-15 minut a potem się rozłącza, miga niebieska dioda po lewej stronie i gaśnie niebieski "o-ring" na ładowarce. Po odpięciu telefonu, odczekaniu procesu zamknięcia się tych bocznych trzymadełek i ponowne podpięcie telefonu pomaga na chwilę, ale i tak zaraz przestaje ładować. Czasami można tak w nieskończoność.
Wina ładowarki czy telefonu?

Podepnij inny telefon do ładowarki, albo sprawdź swój na innej ładowarce, i będziesz wiedział czy reklamować telefon czy ładowarkę.

Wysłane z mojego Redmi Note 8 Pro przy użyciu Tapatalka