sadziolu Opublikowano 18 Lipca 2019 Opublikowano 18 Lipca 2019 Czy może mi ktoś pomóc z moim mi9 Wgrałem twrp cepheus i po wipe itd. zrobiłem twrp recovery. Telefon włączył się w tryb fastboot i nie mogę przejść do twrp żeby zainstalowac miuipolska
simcold Opublikowano 18 Lipca 2019 Opublikowano 18 Lipca 2019 Czy może mi ktoś pomóc z moim mi9 Wgrałem twrp cepheus i po wipe itd. zrobiłem twrp recovery. Telefon włączył się w tryb fastboot i nie mogę przejść do twrp żeby zainstalowac miuipolskaJakie twrp wrzuciłeś? 35?Xiaomi Mi 9 xiaomi.eu
sadziolu Opublikowano 18 Lipca 2019 Opublikowano 18 Lipca 2019 tak TWRP_3.3.1-35_cepheus_mauronofrio.zip
mrosi Opublikowano 18 Lipca 2019 Opublikowano 18 Lipca 2019 2 godziny temu, sadziolu napisał: Wgrałem twrp cepheus i po wipe itd. zrobiłem twrp recovery. Telefon włączył się w tryb fastboot i nie mogę przejść do twrp żeby zainstalowac miuipolska Oczywiście wykonujesz inną komendę dla Mi9 aby wejść do TWRP z jednoczesnym przytrzymaniem przycisków, opisaną tutaj...? https://miuipolska.pl/instalacja-miui-2016-2/
sadziolu Opublikowano 18 Lipca 2019 Opublikowano 18 Lipca 2019 tak wpisuje fastboot reboot przytrzymuje przycisk vol+ i power
JamCiTo Opublikowano 18 Lipca 2019 Opublikowano 18 Lipca 2019 A wracając do tematu. U mnie Global Beta zatrzymała się na 9.6.27.... I ani drgnie... Ani na chinolskiej stronie nic nie ma do Maxa3. Qrczaki mieszaki... Mieszali... I namieszali....
densa Opublikowano 18 Lipca 2019 Opublikowano 18 Lipca 2019 @JamCiTo Może dlatego, że global beta od 1 lipca przestały być wydawane?
Kacper Skrzypek Opublikowano 18 Lipca 2019 Autor Opublikowano 18 Lipca 2019 Bardzo prosiłbym, aby dyskusje o Global Becie ([*]) przenieść sobie gdzie indziej. Nie zasmiecajcie wątku dla Xiaomi.eu...
JamCiTo Opublikowano 18 Lipca 2019 Opublikowano 18 Lipca 2019 @densa : wiem @Orjon : przepraszam... Już nie będę...
kajaa41 Opublikowano 19 Lipca 2019 Opublikowano 19 Lipca 2019 Jeszcze raz spytam, czy wyświetla wam w belce prędkość transmisji kiedy macie telefon jako hotspot? Na Note 7 przy hotspot pokazuje 0,0 kB/s, a jak korzystam z internetu w telefonie wyświetla poprawnie prędkości. Miałem do tej pory Redmi 3 Pro i tam w obu przypadkach pokazywał prędkość. Czy można to jakoś poprawić? Wychodzi na to że zmiana została wprowadzona wraz z nowym oprogramowaniem. Wysłane z mojego Redmi Note 7 przy użyciu Tapatalka
Rekomendowane odpowiedzi
Zarchiwizowany
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.