Areklodz Opublikowano 19 Czerwca 2019 Opublikowano 19 Czerwca 2019 Witam Jak w pocophone włączyć ciemny motyw w całym tel? Wysłane z mojego POCOPHONE F1 przy użyciu Tapatalka
frrancuz Opublikowano 19 Czerwca 2019 Opublikowano 19 Czerwca 2019 Zobacz do opcji wyświetlacza lub do opcji programisty
Areklodz Opublikowano 20 Czerwca 2019 Autor Opublikowano 20 Czerwca 2019 U mnie w opcjach wyświetlacza ani w opcjach programisty nie ma takiej opcji... Wysłane z mojego POCOPHONE F1 przy użyciu TapatalkaJest tylko opcja w poco launcher... Ale tam nie zmienia się na ciemno wszystko... Wysłane z mojego POCOPHONE F1 przy użyciu Tapatalka
Acid Opublikowano 20 Czerwca 2019 Opublikowano 20 Czerwca 2019 Jak masz rom Global to nie ma ciemnego motywu jak nie masz ekranu amoled. Wysłane z MI 8
Areklodz Opublikowano 20 Czerwca 2019 Autor Opublikowano 20 Czerwca 2019 Żaden pocophone nie ma amoled.... Wiec średnio z tym ciemnym motywem.... Wysłane z mojego POCOPHONE F1 przy użyciu Tapatalka
Kacper Skrzypek Opublikowano 21 Czerwca 2019 Opublikowano 21 Czerwca 2019 Muszę skorygować Acida - jest ciemny motyw na Globalu nawet na urządzeniach bez AMOLEDa. Ostatnio aktualizowalem RN5 siostrze do Pie, jest taka opcja. Dlaczego na POCO jej nie ma - nie mam pojęcia. Ale prędzej czy później na pewno ją dodadzą, cierpliwości.
Rekomendowane odpowiedzi