don_kamillo Posted June 3, 2019 Share Posted June 3, 2019 W starym S5 zaczyna mi padać ekran (miga na zielono), więc łaskawie dałem mu drugie życie, jako kamera przed domem. Używam do tego Alfreda, ale po którejś aktualizacji przestał działać przy wyłączonym ekranie. Potrzebuję zatem aplikacji, która wygasi ekran, ale nie pozwoli przejść telefonowi w tryb standardowego wygaszenia ekranu po kliknięciu on/off (bo wtedy obniża się taktowanie procesora i aplikacja się ubija). Chodzi o to, żeby telefon działał na pełnej... mocy, ale z wyłączonym ekranem. Pamiętam, że były takie programy przy okazji tworzenia protez DT2W, ale nazwy sobie nie przypomnę. Link to comment Share on other sites More sharing options...
frrancuz Posted June 3, 2019 Share Posted June 3, 2019 Root jest? Link to comment Share on other sites More sharing options...
don_kamillo Posted June 3, 2019 Author Share Posted June 3, 2019 @dzidexx A można podłączyć dwa telefony jako kamera i dwa, jako odbiorniki? Link to comment Share on other sites More sharing options...
don_kamillo Posted June 3, 2019 Author Share Posted June 3, 2019 @frrancuz Roota mam, mam tam lineage 16. Link to comment Share on other sites More sharing options...
frrancuz Posted June 3, 2019 Share Posted June 3, 2019 (edited) ok. opcje masz takie: s5 ma amoleda, wiec wyświetlenie na całym ekranie czarnego obrazka i jednoczesne wylaczenie wygaszania da efekt pracy telefonu przy praktycznie zgaszonym ekranie. inna opcja: przeczytaj ,https://forum.android.com.pl/topic/230246-root-screenmirroring-youtube-inne-działanie-ze-zgaszonym-ekranem-moja-aplikacja/ to chyba nie konkurencja jako tako, to mi wolno. mozn aby cos podobnego pod alfreda zrobić. ja uzywam do tego taskera, ale mogę w nim zrobić samodzielną aplikację, więc nie ma potrzeby kupowania.pytanie tylko, czy chcesz sie w to bawić ze mna. Edited June 3, 2019 by frrancuz Link to comment Share on other sites More sharing options...
don_kamillo Posted June 3, 2019 Author Share Posted June 3, 2019 @frrancuz Pierwsza opcja odpada, bo z czarną tapetą ekran mimo wszystko nadal jest włączony i miga na zielono. Opcja z Twoją aplikacją jest najbardziej obiecująca, ale po instalacji z pierwszego posta mam komunikat, że mam za nową wersję androida i się nie włącza. Link to comment Share on other sites More sharing options...
frrancuz Posted June 3, 2019 Share Posted June 3, 2019 Jaki android? Link to comment Share on other sites More sharing options...
Antyhaker Posted June 3, 2019 Share Posted June 3, 2019 W sumie aplikacja pod PokemonGO zrobiona, ale jeśli dobrze rozumiem o co Ci chodzi, to powinna się nadać >>> https://apkpure.com/pl/pocketlock-battery-saver-for-pokemon-go/com.pokemonlock.batterysaver.forpockemongo 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
don_kamillo Posted June 4, 2019 Author Share Posted June 4, 2019 @frrancuz Lineage 16 jest już chyba na 9? Link to comment Share on other sites More sharing options...
Antyhaker Posted June 4, 2019 Share Posted June 4, 2019 3 godziny temu, don_kamillo napisał: @frrancuz Lineage 16 jest już chyba na 9? Lineage 16 to jest Android 9 - tak jak 15.1 to Android 8.1. Jeśli pytasz ogólnie o Lineage, to już zależy od konkretnego modelu. Link to comment Share on other sites More sharing options...
don_kamillo Posted June 5, 2019 Author Share Posted June 5, 2019 @Antyhaker Moja odpowiedź była skierowana do frrancuza, bo pytał, jaki mam system. Jakiś czas temu porzuciłem te wynalazki na rzecz MIUI, stąd niepewność. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Antyhaker Posted June 5, 2019 Share Posted June 5, 2019 5 godzin temu, don_kamillo napisał: @Antyhaker Moja odpowiedź była skierowana do frrancuza, bo pytał, jaki mam system. Jakiś czas temu porzuciłem te wynalazki na rzecz MIUI, stąd niepewność. I jak, pasuje Ci tamta aplikacja czy nie? Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts