Coccinelle Posted April 18, 2019 Share Posted April 18, 2019 Chciałam tylko całkowicie wyłączyć na chwilę telefon, ale pojawiło mi się menu twardego resetu czyli mam możliwość wyboru tylko pomiędzy trzema przyciskami: Reboot, Wipe data i connect with MIAssistant, niestety nie wiem jak przywrócić funkcje telefonu ponieważ po wybraniu Reboot i kolejnym wybraniu Reboot to System pojawia się na chwilę logo MI bez Androida w dole ekranui jest powrót do menu twardego resetu i tak w kółko. Link to comment Share on other sites More sharing options...
mrosi Posted April 18, 2019 Share Posted April 18, 2019 4 godziny temu, Coccinelle napisał: /ciach/ Naciśnij i przytrzymaj przycisk zasilania około 20 s. Jeśli nie pomoże, to może oznaczać, że coś nie tak zrobiłaś z telefonem. Nie bawiłaś się softem przypadkiem...? Link to comment Share on other sites More sharing options...
Kacper Skrzypek Posted April 18, 2019 Share Posted April 18, 2019 Albo ewentualnie przyciski uszkodzone i coś powoduje zwarcie na przycisku do włączania recovery (vol+ i power) Link to comment Share on other sites More sharing options...
felixik Posted February 28, 2022 Share Posted February 28, 2022 A co jak robie Dnia 18.04.2019 o 17:21, mrosi napisał: Naciśnij i przytrzymaj przycisk zasilania około 20 s. Jeśli nie pomoże, to może oznaczać, że coś nie tak zrobiłaś z telefonem. Nie bawiłaś się softem przypadkiem...? Jakis pomysl jak po przytrzymaniu przycisku zasilania przez okreslony czas pokazuje sie napis Redmi po czym dalej wraca to Main Menu? Link to comment Share on other sites More sharing options...
ZduneX25 Posted March 1, 2022 Share Posted March 1, 2022 Instalowałeś coś? Pewnie nie zrobiłeś format data i stąd takie zachowanie. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts