dawidm666 Opublikowano 17 Lutego 2019 Opublikowano 17 Lutego 2019 Witam, posiadam Redmi 6 z rynku chińskiego i za "Chiny" nie mogę wgrać Google Play Nie zależy mi na języku polskim, mógłbym zostać na tym ROMie, jeśli się da.MIUI: 10.2.1.0 OCGCNXM Stable Próbowałem tego: http://en.miui.com/thread-2965574-1-1.html?fbclid=IwAR0yYdScZDfllFLh5lxDdt1CIMLnY-KMsG7LtyQFrgBodEj51Y2n649QJOo Ale kończy się na: Z góry dzięki!
rock'n'rolla Opublikowano 17 Lutego 2019 Opublikowano 17 Lutego 2019 Ja pamiętam, że jak miałem chiński ROM to z ich sklepu ściągnąłem Sklep Play.
ZduneX25 Opublikowano 18 Lutego 2019 Opublikowano 18 Lutego 2019 Masz włączony Internet jak to instalujesz?
dawidm666 Opublikowano 18 Lutego 2019 Autor Opublikowano 18 Lutego 2019 19 godzin temu, rock'n'rolla napisał: Ja pamiętam, że jak miałem chiński ROM to z ich sklepu ściągnąłem Sklep Play. to jest właśnie wyszukane na ich aplikacji, ale nie instaluje się. 8 godzin temu, ZduneX25 napisał: Masz włączony Internet jak to instalujesz? jadę przez wifi. nie mam jeszcze nanosim :/
dawidm666 Opublikowano 20 Lutego 2019 Autor Opublikowano 20 Lutego 2019 Z ciekawości napisałem do Xiaomi co mam zrobić. Przysłali instrukcję krok po kroku, żeby odblokować bootloadera i następnie sflashować Więc zacząłem procedurę opisaną tutaj na forum. Dzięki wielkie za tutoriale!
Motorolka Opublikowano 7 Marca 2019 Opublikowano 7 Marca 2019 (edytowane) Redmi 6 jest na tyle tani i słaby że zupełnie nie warto było go kupować w PRC. Rozumiem drogie telefony ale ten który kosztuje ~~5 setek u nas. Swoją drogą odblokować bootloader i wgrać xiaomi.eu na Redmi 6 z Mediatek to chyba nie takie proste. Edytowane 7 Marca 2019 przez Motorolka
Kacper Skrzypek Opublikowano 8 Marca 2019 Opublikowano 8 Marca 2019 Odblokować to tam prosto, ale miuipolska nie wgrasz bo po prostu nie działa na Redmi 6/6A. Nie będziemy już prawdopodobnie wspierać Mediateków.
Rekomendowane odpowiedzi