bembenek Opublikowano 11 Grudnia 2018 Opublikowano 11 Grudnia 2018 Ustawiłem sobie, żeby pamiętać o lekarstwach. Na 4 razy zadziałało raz. U kogoś to w ogóle działa? Pytam tak trochę retorycznie, wiem, że pewnie nie działa i nie będzie działało, raczej ostrzegam przed używaniem tej funkcji, niż szukam rozwiązania.
MarcinB24 Opublikowano 11 Grudnia 2018 Opublikowano 11 Grudnia 2018 Ja czesto uzywam i zawsze przypomina mi wibracja, nawet bez polaczenia z tel. Zapisuja sie w zegarku. Mam stokowy soft i nie modowana aplikacje mifit.Nie potwierdzam problemow.Wysłane z mojego LG-H930 przy użyciu Tapatalka
Pan Arek Opublikowano 11 Grudnia 2018 Opublikowano 11 Grudnia 2018 Od roku mi przypomina o tabletkach a soft mam raz modowany raz oryginalny. Również nie potwierdzam.
bembenek Opublikowano 11 Grudnia 2018 Autor Opublikowano 11 Grudnia 2018 Farciarze, wszystkim wszystko działa. A u mnie nie, ale już się przyzwyczaiłem. Zrobię jeszcze raz reset do ustawień fabrycznych i spróbuję.
lukastob Opublikowano 11 Grudnia 2018 Opublikowano 11 Grudnia 2018 Mam pytanie czy na tej modowanej aplikacji można w tych przypomnieniach wpisywać dłuższy tekst niż 16 znaków?
Netoper Opublikowano 11 Grudnia 2018 Opublikowano 11 Grudnia 2018 Farciarze, wszystkim wszystko działa. A u mnie nie, ale już się przyzwyczaiłem. Zrobię jeszcze raz reset do ustawień fabrycznych i spróbuję.Może masz nie do końca sprawny egzemplarz, bo tak czytam w wątkach jakie jaja masz z nim i kurcze ja osobiście takich problemów nie mam. Powiadomienia ok, różnica tętna to -/+ 2-5 uderzeń w stosunku co palcem na szyi sprawdzam, przypomnienia bez zarzutu, GPS poprawnie pokazuje na otwartej przestrzeni, bo w hali to porażka, bateria 30-40 dni.I może trafił Ci się jakiś wadliwy egzemplarz.Wysłane z mojego Redmi Note 4 przy użyciu Tapatalka 1
Rekomendowane odpowiedzi