mrosi Posted February 4, 2015 Share Posted February 4, 2015 (edited) http://allegro.pl/folia-szklo-hartowane-9h-0-3mm-xiaomi-hongmi-note-i5040955788.html Ktoś korzysta z tego? Jak to się sprawuje? Muszę coś kupić, a na alledrogo jest jeszcze IMAK, ale jest sporo droższy... Edited February 4, 2015 by mrosi Link to comment Share on other sites More sharing options...
Piotr Zamerski Posted February 26, 2015 Share Posted February 26, 2015 Mam pytanie czy używał ktoś folii na ekran produkcji Xiaomi? Chodzi mi o wariant matowy, ma ktoś jakieś wrażenia jak się sprawdza, czy są pęcherzyki i czy zostają odciski palców? REDMI NOTE LTE Link to comment Share on other sites More sharing options...
Lalo Posted February 26, 2015 Share Posted February 26, 2015 Jest straszna, gorszej folii matowej nie widziałem. Strasznie ziarnista. Wysłane z mojego Nexus 5 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Rafi Posted June 8, 2015 Share Posted June 8, 2015 U mnie szkło Mocolo założone około rok temu obecnie nie ma ani jednej rysy. Telefon noszony w kieszeni, w plecaku, ale raczej bez innych przedmiotów jak klucze, monety itp. Tapnięte z Xiaomi MI3W. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Gonzo88 Posted September 29, 2016 Share Posted September 29, 2016 Ja swoje urządzenie chronię płynem WowFixit. Parę razy się zapomniałem i wrzuciłem telefon do jednej kieszeni z kluczami. Rys zero. Link to comment Share on other sites More sharing options...
lulaby Posted January 11, 2017 Share Posted January 11, 2017 ja ci moge polecić szkła hybrydowe na telefon, rewelacyjna ochrona, łatwo się nakłada. Zamawiałam w Iscratch https://iscratch.pl/szklo-ochronne-na-telefon.html Link to comment Share on other sites More sharing options...
widmo1980 Posted January 20, 2017 Share Posted January 20, 2017 Dnia 29.09.2016 o 03:12, Gonzo88 napisał: Ja swoje urządzenie chronię płynem WowFixit. Parę razy się zapomniałem i wrzuciłem telefon do jednej kieszeni z kluczami. Rys zero. Jakoś nie przemawia do mnie ten typ ochrony.Jakiś czas temu spadł mi telefon i uderzył o kant mebli.Gdyby nie szkło hartowane to pewnie miałbym po wyświetlaczu.Zastanawia mnie jak jakaś warstwa płynu może uchronić wyświetlacz w takiej sytuacji jak moja ? Link to comment Share on other sites More sharing options...
galakty Posted January 30, 2017 Share Posted January 30, 2017 Dnia 20.01.2017 o 18:29, widmo1980 napisał: Jakoś nie przemawia do mnie ten typ ochrony.Jakiś czas temu spadł mi telefon i uderzył o kant mebli.Gdyby nie szkło hartowane to pewnie miałbym po wyświetlaczu.Zastanawia mnie jak jakaś warstwa płynu może uchronić wyświetlacz w takiej sytuacji jak moja ? Tosz to chroni tylko przed rysami, w Twojej sytuacji miałbyś pięknego pajączka na ekranie. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts