Skocz do zawartości

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Nie pobieralem z tego linku, ale 5.0 śmiga aż miło. Ładny interfejs, i obsługuje inne skrzynki (u mnie outlook365.com)

MI3 powered By Miuipolska.pl

Opublikowano

Nie pobieralem z tego linku, ale 5.0 śmiga aż miło. Ładny interfejs, i obsługuje inne skrzynki (u mnie outlook365.com)

Ja odinstalowałem po jednym dniu, telefon się grzał dziwnie i drenowal baterię. 

Opublikowano (edytowane)

@boober znowu wina miui...

Ogólnie wszystkie aplikacje będą teraz wydawane pod androida 5.0, mam teraz chwilowo 4.4.4 i wszystko jest ok.

Edytowane przez Lalo
Opublikowano

@boober znowu wina miui...

Ogólnie wszystkie aplikacje będą teraz wydawane pod androida 5.0, mam teraz chwilowo 4.4.4 i wszystko jest ok.

WYdaje mi się, że jeśli aplikacja konretna powoduje mi grzenie telefonu to chyba nie jest wina systemu, czy nakładki na niego. Tzn że teraz apki będą chodzić lepiej na Lolli niż KK?

Opublikowano

WIęc wina frameworku, nie tylko MIUI pracuje na dalviku. POdejrzewam że jakieś 90% urządzeń na androidzie w tym momencie działa jeszcze w ten sposób. 

Opublikowano (edytowane)

Pewnie że nie ma. Ja mam Gmaila 5 na porcie COLOR OS który jest na androidzie 4.2.1 i nic się nie grzeje, drenażu baterii też nie zauważyłem.

Edytowane przez fyme
Opublikowano

Fyme u Ciebie zawsze wszytko działało :D

u mnie na mi3 nie ma drenażu..

Opublikowano (edytowane)

Tak działało że przesiadłem się z MIUI na własne porty :mrgreen: choć na początku przygody z MIUI na V967s byłem zachwycony ;)

Edytowane przez fyme
Opublikowano

Co ciekawe Inbox Google nie ma buga z załącznikami w MIUI. A Gmail wciąż ma. Dziwne.

Wysłane z MI4

Masz na myśli pobieranie tylko przez wifi? Irytuje mnie to niezmiernie.

• 3 tygodnie później...
Opublikowano (edytowane)

Co może być powodem, że aplikacja przestała pobierać załączniki ?

U mnie działa OK, a u kumpla na Galaxy Note 3 (N9005) działało i przestało.

Edytowane przez Renegade
Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.
  • Dodaj nową pozycję...