Skocz do zawartości

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Cześć:)

Czy ktoś może pomóc blondynce?:) Nie dostaję powiadomień tekstowych na opaskę. Alarmy, polączenia telefoniczne działają, natomiast czy to sms czy messenger itp nie..Nie ma reakcji na opasce.

Czy ktoś wie, dlaczego? z góry dziękuje za pomoc.

Opublikowano

Wszystkie uprawnienia aplikacji nadane? Jeśli nie to nadać, ponadto w MiFit w ustawieniach wejść w Alerty aplikacji i pozaznaczać które aplikacje mają powiadamiać. Powinno pomóc.

Opublikowano

W ustawieniach Androida musisz wejść w aplikacje, wyszukać MiFit i tam w zakładce uprawnienia nadać aplikacji wszystkie, może zadziała.

Opublikowano
3 minuty temu, damiano78 napisał:

Wybierz opaskę i Więcej (pod Alerty aplikacji to jest) i tam ustawisz.

własnie o to chodzi,że mam wszystko ustawione

Opublikowano

Jaka wersja firmware?
Jak wgrywane?
Zresztą spróbuj zrobić jak tutaj pokazane

Xiaomi Mi BAND 3 opaska - jak zmienić wgrać JĘZYK POLSKI na iPhone iOS Apple - ZA DARMO!

Ja tak zrobiłem i wszystko działa bez zarzutu.
Opublikowano

Mam wersję polską z Mi Hr. Firmware 1.3.0.4. Wszystko co trzeba zaznaczone. po prostu nie wibruje przy sms, mejlach itp.No ale już pewnie nic z tym nie można zrobić..

Opublikowano
4 minuty temu, Diamont napisał:

Mam wersję polską z Mi Hr. Firmware 1.3.0.4. Wszystko co trzeba zaznaczone. po prostu nie wibruje przy sms, mejlach itp.No ale już pewnie nic z tym nie można zrobić..

Czasami na różne problemy pomaga odparowanie opaski (rozłącz parę) i połączenie na nowo oraz restart telefonu.

Opublikowano

Rozumiem że z tej płatnej aplikacji.
Wrzuć tą z poradnika bo wychodzi na to że wina firmware z tej płatnej aplikacji.
Ja wrzuciłem już do kilku opasek i wszystko działa bez zarzutu.
Kilka minut i gotowe.
Nic trudnego.
  • mrosi zablokował(a) ten temat
Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.
  • Dodaj nową pozycję...