Diamont Opublikowano 15 Sierpnia 2018 Opublikowano 15 Sierpnia 2018 Cześć:) Czy ktoś może pomóc blondynce?:) Nie dostaję powiadomień tekstowych na opaskę. Alarmy, polączenia telefoniczne działają, natomiast czy to sms czy messenger itp nie..Nie ma reakcji na opasce. Czy ktoś wie, dlaczego? z góry dziękuje za pomoc.
fing Opublikowano 15 Sierpnia 2018 Opublikowano 15 Sierpnia 2018 Wszystkie uprawnienia aplikacji nadane? Jeśli nie to nadać, ponadto w MiFit w ustawieniach wejść w Alerty aplikacji i pozaznaczać które aplikacje mają powiadamiać. Powinno pomóc.
Diamont Opublikowano 15 Sierpnia 2018 Autor Opublikowano 15 Sierpnia 2018 Aplikacje są zaznaczone.. a co to znaczy ,że mam nadać uprawnienia aplikacji?:)
fing Opublikowano 15 Sierpnia 2018 Opublikowano 15 Sierpnia 2018 W ustawieniach Androida musisz wejść w aplikacje, wyszukać MiFit i tam w zakładce uprawnienia nadać aplikacji wszystkie, może zadziała.
Diamont Opublikowano 15 Sierpnia 2018 Autor Opublikowano 15 Sierpnia 2018 Zrobiłam to (na iOsie), wszystko mam zaznaczone. mam jakiś trefny egzemplarz po prostu. ale dziekuje za chęć pomocy.
fing Opublikowano 15 Sierpnia 2018 Opublikowano 15 Sierpnia 2018 Poczekaj jeszcze, zaraz na pewno zjawi się ktoś bardziej kompetentny i Ci pomoże.:)
damiano78 Opublikowano 15 Sierpnia 2018 Opublikowano 15 Sierpnia 2018 Wybierz opaskę i Więcej (pod Alerty aplikacji to jest) i tam ustawisz.
Diamont Opublikowano 15 Sierpnia 2018 Autor Opublikowano 15 Sierpnia 2018 3 minuty temu, damiano78 napisał: Wybierz opaskę i Więcej (pod Alerty aplikacji to jest) i tam ustawisz. własnie o to chodzi,że mam wszystko ustawione
damiano78 Opublikowano 15 Sierpnia 2018 Opublikowano 15 Sierpnia 2018 Jaka wersja firmware?Jak wgrywane?Zresztą spróbuj zrobić jak tutaj pokazane Xiaomi Mi BAND 3 opaska - jak zmienić wgrać JĘZYK POLSKI na iPhone iOS Apple - ZA DARMO!Ja tak zrobiłem i wszystko działa bez zarzutu.
Diamont Opublikowano 15 Sierpnia 2018 Autor Opublikowano 15 Sierpnia 2018 Mam wersję polską z Mi Hr. Firmware 1.3.0.4. Wszystko co trzeba zaznaczone. po prostu nie wibruje przy sms, mejlach itp.No ale już pewnie nic z tym nie można zrobić..
b4s1l Opublikowano 15 Sierpnia 2018 Opublikowano 15 Sierpnia 2018 4 minuty temu, Diamont napisał: Mam wersję polską z Mi Hr. Firmware 1.3.0.4. Wszystko co trzeba zaznaczone. po prostu nie wibruje przy sms, mejlach itp.No ale już pewnie nic z tym nie można zrobić.. Czasami na różne problemy pomaga odparowanie opaski (rozłącz parę) i połączenie na nowo oraz restart telefonu.
damiano78 Opublikowano 15 Sierpnia 2018 Opublikowano 15 Sierpnia 2018 Mam wersję polską z Mi Hr. Firmware 1.3.0.4. Wszystko co trzeba zaznaczone. po prostu nie wibruje przy sms, mejlach itp.No ale już pewnie nic z tym nie można zrobić..Rozumiem że z tej płatnej aplikacji.Wrzuć tą z poradnika bo wychodzi na to że wina firmware z tej płatnej aplikacji.Ja wrzuciłem już do kilku opasek i wszystko działa bez zarzutu.Kilka minut i gotowe.Nic trudnego.
Rekomendowane odpowiedzi