Yaneee Opublikowano 30 Lipca 2018 Opublikowano 30 Lipca 2018 Czołem wszystkim, Wczoraj kupiłem Bip'a, czytając trochę pokusiłem się o kupno aplikacji Amazfit tools, aby wyświetlały mi się polskie znaki i kto dzwoni i pisze... Bip po wszystkich aktualizacjach jest po ang ( nie przeszkadza mi to). Jak poprawnie zainstalować i skonfigurować kontakty oraz powiadomienia, aby pokazywało się kto dzwoni i pisze (SMS i Messanger FB). Czy jednocześnie mi fit ma mieć włączone wszystkie opcje tak jak w Amazfit tools? Czy (i jak) da się wgrać polskie czcionki? FW w wersji 1.1.2.05.
FromWP Opublikowano 30 Lipca 2018 Opublikowano 30 Lipca 2018 (edytowane) 2 godziny temu, Yaneee napisał: Wczoraj kupiłem Bip'a, czytając trochę pokusiłem się o kupno aplikacji Amazfit tools, aby wyświetlały mi się polskie znaki i kto dzwoni i pisze... Zupełnie niepotrzebnie, bo po to żeby mieć polskie znaki wystarczy je wgrać i będą w powiadomieniach z samym oryginalnym MiFitem. Jak zainstalujesz zmodyfikowaną wersję MiFita to dodatkowo będzie info kto dzwoni, prognoza pogody po polsku i z polskimi znakami. Na oryginalnym FW. Czyli jedyne co trzeba zrobić (zmodyfikować) to jednorazowe wgranie polskich czcionek, najlepiej pogrubionych, bo dużo czytelniejsze Edytowane 30 Lipca 2018 przez FromWP
Rekomendowane odpowiedzi