Skocz do zawartości

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Czołem wszystkim,

Wczoraj kupiłem Bip'a, czytając trochę pokusiłem się o kupno aplikacji Amazfit tools, aby wyświetlały mi się polskie znaki i kto dzwoni i pisze...

Bip po wszystkich aktualizacjach jest po ang ( nie przeszkadza mi to). Jak poprawnie zainstalować i skonfigurować kontakty oraz powiadomienia, aby pokazywało się kto dzwoni i pisze (SMS i Messanger FB). Czy jednocześnie mi fit ma mieć włączone wszystkie opcje tak jak w Amazfit tools? Czy (i jak) da się wgrać polskie czcionki? FW w wersji 1.1.2.05. 

Opublikowano (edytowane)
2 godziny temu, Yaneee napisał:

Wczoraj kupiłem Bip'a, czytając trochę pokusiłem się o kupno aplikacji Amazfit tools, aby wyświetlały mi się polskie znaki i kto dzwoni i pisze...

Zupełnie niepotrzebnie, bo po to żeby mieć polskie znaki wystarczy je wgrać i będą w powiadomieniach z samym oryginalnym MiFitem. Jak zainstalujesz zmodyfikowaną wersję MiFita to dodatkowo będzie info kto dzwoni, prognoza pogody po polsku i z polskimi znakami. Na oryginalnym FW. Czyli jedyne co trzeba zrobić (zmodyfikować) to jednorazowe wgranie polskich czcionek, najlepiej pogrubionych, bo dużo czytelniejsze 

Edytowane przez FromWP
  • mrosi zablokował(a) ten temat
Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.
  • Dodaj nową pozycję...