Skocz do zawartości

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Natrafiłem na problem z wyszukiwaniem głosowym w Spotify. W poprzedniej wersji jak byłem w aplikacji i kliknąłem guzik wyszukiwania głosowego to wyszukiwał w spotify. Teraz mimo tego, że spotify jest odpalony wyszukiwanie głosowe dalej daje wyniki dla YouTuba. Ktoś wie jak temu zaradzić?

•  
  • Opublikowano

Z tego co czytałem jest to normalne działanie wyszukiwania głosowego we wszystkich aplikacjach po aktualizacji boxa do oreo.

Jeżeli chcesz wyszukać coś jedynie w danej aplikacji, musisz kliknąć w aplikacji w wyszukiwanie, a nie na pilocie.

Opublikowano

Dostałem odpowiedź w tym temacie od samego Spotify:

Przykro nam, że masz problem z wydajnością aplikacji na telewizorze Android TV 8 Oreo. Chętnie wyjaśnimy jak to działa obecnie.
    W przeciwieństwie do innego urządzenia z Google Now, nie możesz jeszcze dać komendę "Play (Artist, Album, Song)". W przeciwnym razie otwiera się YouTube. Obecnie nie ma sposobu by to zmienić, więc na razie masz mówić tylko nazwę wykonawca albumu lub utworu, a następnie przejdź do kart Spotify i kliknąć "Play".
    Wyszukiwanie głosowe to nowa funkcja, która teraz rozwija się i będzie działać lepiej i lepiej. Nasi najlepsi deweloperzy ciągle pracują w celu ulepszenia algorytmów tej funkcji.
    Mamy nadzieję, że udało się nam nieco wyjaśnić tę kwestię. Jeśli będziesz miał jakieś jeszcze pytania lub wątpliwości, daj nam znać.

• mrosi zablokował(a) ten temat
    Gość
    Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.
    • Dodaj nową pozycję...