Skocz do zawartości

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano (edytowane)

Po aktualizacji do 8.1 w aplikacji wiadomości nie mam żadnych smsów, wszystko wyczyszczone. Ktoś tak ma?

Przepraszam zły dział proszę o przeniesienie do właściwego.

Edytowane przez ghost12
Opublikowano

Tak, usuwa sms nawet się nie dziwię to guwno jest. Sieć komórkowa większość po angielsku i nie tylko , więcej angielskiego jak było.

• 3 tygodnie później...
Opublikowano (edytowane)

Aktualizacja była wycofana niedługo po tym jak ją wydali. 2 dni temu była w sieci informacja, że znów się miejscami pojawia, ale ma niecałe 500 MB a nie ponad 1,1 GB. 

Dzisiaj dostałem aktualizację o wielkości 1152 MB, czyli zabezpieczenia + Android 8.1 i jak na razie działa jak trzeba, nic nie zginęło. Może poprawili i wypuszczają znowu?

Edytowane przez LeBomB
Opublikowano

@LeBomB Nie możliwe, żaden idiota tego by nie wymyślił. Jeszcze przy jednokolorowej diodzie. Podłącz do ładowania i jak zobaczyć powiadomienie ? 

A propo diody kiedyś gasła po naładowaniu a teraz się świeci cały czas i to nie jest chyba wina aktualizacji żadnej. Gasła ze 2tygodnie od nowości potem przestała i bateria też straciła swoją sprawność po miesiącu. Takie są moje odczucia. Przez miesiąc trzymała lepiej.

• 1 miesiąc temu...
Opublikowano
Dnia 29.08.2018 o 06:47, LeBomB napisał:

Sierpniowa aktualizacja przywraca prawidłowe działanie diody powiadomień :-)

Ta no co ty... miał być taki feature. Nie potrzebnie  żeś to odkopał. Bez odbioru. 

Opublikowano

Weisz, nie musisz być zaraz złośliwy, to raz.

Dwa podałem informację, bo nie wszyscy użytkownicy mi A1 od razu instalują nowe aktualizacje, bo obawiają się że może być coś nie tak, więc napisałem czysto informacyjnie co zostało naprawione lub zmienione, bo do dziś nie wiadomo czy to był błąd, czy Xiaomi sobie coś ubzdurało nowego i robili test.

• 3 miesiące temu...
Opublikowano

Mam pytanie odnośnie listopadowej aktualizacji.

Działa już wszystko jak trzeba czy dalej coś nawala ?

Głownie chodzi mi głównie chodzi mi o aplikacje bankowe  i płatności bo z tego co czytam masa ludzi się skarżyła że ma problemy.