Skocz do zawartości

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

dobrze wiedzieć, sam przymierzam się do wymiany i nie wiedziałem jaką wybrać. można poprosić linka z aukcji ???  i czekam na testy :D

• 2 miesiące temu...
Opublikowano

W sierpniu pyknie 3 lata. Wg Acuubatery pojemność 3000mAh zmniejszyła się do 2150mAh. 

Telefon na mrozie potrafi się wyłączyć przy 15% baterii. 

Dajcie koledzy opinie o bateriach do dziadka Mi5 :)

Opublikowano

Jaki staruszek? Przecież w kwiecie wieku jest :D:D Z baterią różnie, zależy do czego używam telefonu. Ale tak od 2.30 do czasami nawet 4h sotu. Dane komórkowe mocno drenują baterie, przynajmniej u mnie, i jeszcze np Youtube w tle też dużo zabiera. :)

Opublikowano

Witam .Czy na dzień dzisiejszy jest ktoś kto ostatnio wymieniał baterię i może polecić sprzedawcę i konkretny model bateri.Jak wszyscy wiemy na Allegro wszystkie aukcje z fotkami z renderów i nie wiadomo co przyjdzie .

Opublikowano (edytowane)

https://swiatbaterii.pl/baterie-do-telefonow-xiaomi/34854-bateria-green-cell-bm22-do-telefonu-xiaomi-mi-5-mi5-pro.html?gclid=Cj0KCQiA7IDiBRCLARIsABIPohhSdEwoW1U3wT_I1BQ1k43vV3Ci2NcP-F4sEd8ALuVohIKOjWKDK9kaAstyEALw_wcB

Poczytaj opinie o Green cell

Podejrzewam, że każdy zamiennik będzie gorszy od oryginału ale Green cell ma rok gwarancji i 30 dni na zwrot 

Edytowane przez mariusz.ur
  • 1 miesiąc temu...
Opublikowano (edytowane)
Dnia 1.11.2018 o 12:19, Soren napisał:

Kupiłem na ali LOSONCOER 3700mah, przyszła wczoraj, dziś wsadziłem. 
Jest minimalnie większa od fabrycznej ale generalnie wchodzi bez problemu.

Dopiero robię pierwsze ładowanie więc jakikolwiek wynik SOT za kilka dni.

@Soren Jak wrażenia po dłuższym czasie na tej baterii? Pojemność obiecująca, ciekawy jestem jak bateria się zachowywała zimą i jak to wygląda teraz.

Edit: Co myślicie na temat tej baterii? https://pl.aliexpress.com/item/Da-Da-Xiong-3300mAh-BM22-Battery-for-Xiaomi-Mi5-Battery-5-M5-MI-5/32831566132.html

Edytowane przez kwantek
Opublikowano

Cały czas działa, generalnie bez problemów. Nie wiem jaki dokładnie SoT bo to nie ja używam, ale narzeczona jest zadowolona. W zimę nie było żadnych problemów. Mogę polecić.

• Thanks 1