Acid Opublikowano 3 Września 2014 Opublikowano 3 Września 2014 Co powiecie na to? http://miframe.co/ Za ramką stoi ibuygou, także może będę miał okazję sobie sprowadzić. Fajny patent z zamykaniem ramki
zgred83 Opublikowano 3 Września 2014 Opublikowano 3 Września 2014 (edytowane) Na napewno uchroni ramke telefonu przed upadkiem i wgnieceniami, takimi jak pokazywales w innym temacie. Mi sie nawet podoba i jakbym bral mi4 to pewnie z miframe choc nie lubie tych wszystkich ochraniaczy. Czarny do czarnego bedzie pasowal i pewnie nie bedzie bardzo widoczny. Edytowane 3 Września 2014 przez zgred83
creep Opublikowano 3 Września 2014 Opublikowano 3 Września 2014 Było by ok gdyby chroniło też tył telefonu, same boki jak dla mnie za mało biorąc pod uwagę, że tył Mi4 błyszczy się jak fortepian.
Acid Opublikowano 3 Września 2014 Autor Opublikowano 3 Września 2014 Wiesz... teoretycznie to MI4 ma ficzer w postaci zmiany tylnej klapki. Rysuje się plastik? Zmieniam na ... bambus ;p 1
Muminek_Cinek Opublikowano 3 Września 2014 Opublikowano 3 Września 2014 szkoda że nie pasuje ze szkiełkiem na ekran razem... bo mnie osobiście folie nie przekonuja.
creep Opublikowano 3 Września 2014 Opublikowano 3 Września 2014 Wiesz... teoretycznie to MI4 ma ficzer w postaci zmiany tylnej klapki. Rysuje się plastik? Zmieniam na ... bambus ;p Czekam na dostępność tych tylnych klapek, szczególnie właśnie owy bambus w połączeniu z białym telefonem prezentuje się świetnie na zdjęciach.
X-SKLEP Opublikowano 3 Września 2014 Opublikowano 3 Września 2014 Mam tego typu ramki w ofercie tylko do innych telefonow i szczerze to takie to sobie jest. Na renderach wyglada ok, ale w sumie to jest tylko kawalek kolorowego aluminium dookola ktory na zywo bedzie gorzej wygladal. 1
festor89 Opublikowano 17 Września 2014 Opublikowano 17 Września 2014 Ja posiadam MiFrame. Ramka bardzo fajnie prezentuje się na telefonie. Posiadam czarną ramkę i z białym telefonem fajnie to wygląda. Posiadam też szkło na ekran i nie ma problemu aby pasowało. Ale ramka ma jeden duży minus, a mianowicie gdy ramka jest założona bardzo ciężko złapać GPS bez ramki działa poprawnie. nieraz mam też problem z internetem
dyleck Opublikowano 17 Września 2014 Opublikowano 17 Września 2014 Ja też to wziąłem i żałuję. Ramka wcale nie jest tak fajnie spasowana jak mówią. Jest niestety wyraźny luz i przez to całość wygląda dosyć tandetnie. Oprócz tego telefon się baaaardzo powiększa i przestaje dla mnie być wygodny (i tak już musiałem nieco nagiąc swoje kryteria wygody). Zostałem więc przy silikonowym kondonie. Jak ktoś chce, to mogę oddać za koszt wysyłki, bo u mnie leży i się kurzy.
Rafal Plut Opublikowano 22 Września 2014 Opublikowano 22 Września 2014 Aluminiowa ramka na metalowa ramkę telefonu to dopiero super pomysł... Przecież z góry wiadomo ze zasięgu nie będzie a jeśli będzie to słaby. Zresztą mi4 bez żadnej ramki ma problemy z zasięgiem czasem. Wysłane z mojego MI 4W przy użyciu Tapatalka
raf7705 Opublikowano 22 Września 2014 Opublikowano 22 Września 2014 A mówiłeś że zjada mi3 pod każdym względem Ja problemów z zasięgiem nie miałem a to jak by nie patrzeć, podstawowa sprawa dla telefonu.
Acid Opublikowano 22 Września 2014 Autor Opublikowano 22 Września 2014 Mi4 nie ma problemu z zasięgiem. Wysłane z MI4 W
dyleck Opublikowano 22 Września 2014 Opublikowano 22 Września 2014 Ja też nie zauważyłem żadnych problemów. Napewno jest lepiej niż na SGS3.
Yary Opublikowano 23 Września 2014 Opublikowano 23 Września 2014 @up zasięg na mi 4 jest lepszy niż na Galaxy Note II. na poprzedniku w pracy miałem problemy z 3G, po zmianie na mi4 czary mary i problemy znikły
aQua Opublikowano 5 Października 2014 Opublikowano 5 Października 2014 MiFrame faktycznie jest źle dopasowany, są widoczne luzy i wygląda to tandetnie. Z założoną ramką jest słabszy zasięg Wi-Fi i GPS. Moja ramka wytrzymała miesiąc, wczoraj się połamała, ale ani trochę nie będę za nią tęsknił.
Michal Sokolski Opublikowano 5 Października 2014 Opublikowano 5 Października 2014 Moja ramka, z powyższych powodów, po pierwszej przymiarce zalega w szufladzie. 1
dyleck Opublikowano 5 Października 2014 Opublikowano 5 Października 2014 A moja po pierwszej przymiarce powędrowała do kolegi aQua, który w miesiąc zrobił z nią pożądek.
boober Opublikowano 6 Października 2014 Opublikowano 6 Października 2014 Mam taki wynalazek na OnePlusa - jedno założenie i szuflada. Nawet nie dałem tego człowiekowi do telefonu jak ode mni ekupował. Nie jest to fajne, odradzam.
Mariusz Bujak Opublikowano 20 Listopada 2014 Opublikowano 20 Listopada 2014 Potwierdzam negatywne doświadczenia z miframe. Natomiast nie potwierdzam wpływu ramki na zasięg. Tu raczej bez zmian a jeżeli były to minimalne, nie mające wpływu na użytkowanie tel. Gdyby ktoś był zainteresowany czarną dla Mi4...
Szuwax Opublikowano 21 Listopada 2014 Opublikowano 21 Listopada 2014 U mnie na odwrót. Ramka pasuje idealnie ale zasięg jest tragiczny. Przestałem jej używać bo musiałbym za każdym razem w domu ją sciągać, gdyż przez nią telefon w domu nie łapie sieci.
mich4l05 Opublikowano 28 Listopada 2014 Opublikowano 28 Listopada 2014 Korzystam z ramki od wczoraj, nie zauważyłem problemów z zasięgiem, jest dobrze spasowana, nic się nie rusza/trzeszczy. Jedyny minus jaki zauważyłem, to to, że osłabia trochę sygnał BT, a konkretniej odbiór tego sygnału, i żeby odblokować tel za pomicą MiBand, muszę przysunąć telefon na ok 20-30cm do opaski.
Rekomendowane odpowiedzi