Jump to content

MiFrame dla MI4

Acid

Recommended Posts

Na napewno uchroni ramke telefonu przed upadkiem i wgnieceniami, takimi jak pokazywales w innym temacie. Mi sie nawet podoba i jakbym bral mi4 to pewnie z miframe choc nie lubie tych wszystkich ochraniaczy.

Czarny do czarnego bedzie pasowal i pewnie nie bedzie bardzo widoczny.

Edited by zgred83

Wiesz... teoretycznie to MI4 ma ficzer w postaci zmiany tylnej klapki. Rysuje się plastik? Zmieniam na ... bambus ;p

Czekam na dostępność tych tylnych klapek, szczególnie właśnie owy bambus w połączeniu z białym telefonem prezentuje się świetnie na zdjęciach.

• 2 weeks later...

Ja posiadam MiFrame. Ramka bardzo fajnie prezentuje się na telefonie. Posiadam czarną ramkę i z białym telefonem fajnie to wygląda. Posiadam też szkło na ekran i nie ma problemu aby pasowało. Ale ramka ma jeden duży minus, a mianowicie gdy ramka jest założona bardzo ciężko złapać GPS bez ramki działa poprawnie. nieraz mam też problem z internetem

Ja też to wziąłem i żałuję. Ramka wcale nie jest tak fajnie spasowana jak mówią. Jest niestety wyraźny luz i przez to całość wygląda dosyć tandetnie. Oprócz tego telefon się baaaardzo powiększa i przestaje dla mnie być wygodny (i tak już musiałem nieco nagiąc swoje kryteria wygody). Zostałem więc przy silikonowym kondonie. :) Jak ktoś chce, to mogę oddać za koszt wysyłki, bo u mnie leży i się kurzy. 

• 2 weeks later...

MiFrame faktycznie jest źle dopasowany, są widoczne luzy i wygląda to tandetnie. Z założoną ramką jest słabszy zasięg Wi-Fi i GPS. Moja ramka wytrzymała miesiąc, wczoraj się połamała, ale ani trochę nie będę za nią tęsknił.

• 1 month later...

Korzystam z ramki od wczoraj, nie zauważyłem problemów z zasięgiem, jest dobrze spasowana, nic się nie rusza/trzeszczy.

Jedyny minus jaki zauważyłem, to to, że osłabia trochę sygnał BT, a konkretniej odbiór tego sygnału, i żeby odblokować tel za pomicą MiBand, muszę przysunąć telefon na ok 20-30cm do opaski.

Guest
This topic is now closed to further replies.
  • Create New...