Skocz do zawartości

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano (edytowane)

Mam zaproszenie do kupna OnePlus One, na 24h od 9:00AM. Jeśli ktoś chce, niech się zgłasza na maila: [email protected]

Oddam za darmo. Jest to wersja 64GB Sandstorm Black.

@edit

Jakby coś to już nie mam zaproszenia. Zgłosiły się już 4 osoby i prawdopodobnie pierwsza z nich z niego skorzysta.

Pitu, pitu z LG-D802

Edytowane przez Deragon
Opublikowano

Dokładnie :) Ja ustawiłem się w kolejce po zapro ale byłem 3, jeżeli pierwsza osoba chciałaby się podzielić to również chętnie przygarnę. Pozdrawiam

Opublikowano

Oj, nie mam pojęcia. "Pierwsza" osoba się zgłosiła i zużyła już kod, a to co zrobi z kolejnym - nie mam zielonego pojęcia. Jeśli będzie się chciał podzielić, to pewnie to zrobi. A byćmoże odda je znajomemu. W każdym razie ja dostałem, ogłosiłem, oddałem i zostało zużyte. A co dalej się będzie działo - nie mam pojęcia.

@up, mogłeś się podzielić, ktoś by na pewno skorzystał :)

Opublikowano

Wczoraj miałem okazję pobawić się tym telefonem, nawet pograć w ingressa na nim.

Świetnie wykonany, wszystko szybkie, może za krótko na jakieś większe opisy, ale to naprawdę bardzo dobry telefon.

Dla mnie minus za wielkość, te 5,5" odstrasza, bałem się, że mi wypadnie z ręki :D

Opublikowano

Pytanie mam. Przede wszystkim do kogoś, kto otrzymał zaproszenie na email'a. Czy w przypadku możliwości kupna takiego zaproszenia (mam możliwość kupienia go za 50 zł.), można jakoś zweryfikować jego oryginalność? Czy ktoś nie nie chce mnie orżnąć/zrobić w wała?

• Like 1
Opublikowano (edytowane)

Hehe. No to kmiń.

Ja jadę do polski za dwa tygodnie, mógłby Ci jakoś dostarczyć.

Ale jak już to wolał bym osobiście bo nie ufam polskim firmom przewozowym

Edytowane przez raf7705
Opublikowano

No to jak juz bedzie kupione, to udostepniajcie swoje zaproszenia innym na forum. A powiedzcie mi, jaka to w koncu wychodzi cena za wersje 64GB? Kiedys polowalem, ale w koncu nie moglem sie doczekac i kupilem MI3.

Opublikowano (edytowane)

Lenteen to sa chiny, towar jest wysylany z chin i tam tez reklamowany.

Do tego OPO jest bez napisu Cyanogen z tylu. Sprzedaja wersje Chinskie

Edytowane przez Accessories 4 You
Opublikowano

(...) A powiedzcie mi, jaka to w koncu wychodzi cena za wersje 64GB? Kiedys polowalem, ale w koncu nie moglem sie doczekac i kupilem MI3.

Wyszło mi dokładnie 1401,33 zł.

• Like 1
Opublikowano (edytowane)

Masz napisane w komentarzach, że sprzedają wersję europejską.
WCDMA i FDD LTE.

I to nawet jakiś Polak się pytał, Piotr.

Edytowane przez DrDee
Opublikowano

Argumentem jest chyba to, że w wersji international gwarancja jest realizowana w Europie? Coś mi się obiło, że tak jest.

Bo jeżeli gwarancja realizowana jest w Chinach jak chińska wersja to rzeczywiście według mnie kupowanie 1+1 z zaproszenia tylko dlatego, że ma logo CyanogenMod na pleckach to czysty snobizm. :P

Opublikowano

Bo ten ich system to jakiś niewypał bez sensu.

Próba zrobienia ze zwykłego telefonu jakiegoś cuda.

Chyba się za dużo filmów o marketingu na oglądali.

• Like 1
Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.
  • Dodaj nową pozycję...