Marianka13 Posted February 16, 2018 Share Posted February 16, 2018 Cześć, generalnie w moim telefonie kompletnie nie widzi sieci, nic się nie łączy. Karta sim sprawdzona - działa, a na tel sprawdziłam 3 różne karty - żadna nie ruszyła. Próbowałam ustawiać swoje APN, nie działa. Widzi, że karta jest, odczytuje sieć i nr tel. Nie łączy się z niczym. Problem zaczął się, gdy nie działały mi dane mobilne za granicą (teraz już wiem, że po prostu były wyłączone przez operatora), więc wyjęłam i włożyłam kartę sim. Od tego momentu nie łączy się z siecią. 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Marianka13 Posted February 22, 2018 Author Share Posted February 22, 2018 nr imei owszem jest, adres bluetooth nieznany Link to comment Share on other sites More sharing options...
Vergiliusz Posted February 22, 2018 Share Posted February 22, 2018 (edited) Dnia 16.02.2018 o 11:22, Marianka13 napisał: Cześć, generalnie w moim telefonie kompletnie nie widzi sieci, nic się nie łączy. Karta sim sprawdzona - działa, a na tel sprawdziłam 3 różne karty - żadna nie ruszyła. Próbowałam ustawiać swoje APN, nie działa. Widzi, że karta jest, odczytuje sieć i nr tel. Nie łączy się z niczym. Problem zaczął się, gdy nie działały mi dane mobilne za granicą (teraz już wiem, że po prostu były wyłączone przez operatora), więc wyjęłam i włożyłam kartę sim. Od tego momentu nie łączy się z siecią. Mam to samo w Redmi 4 Prime u żony. Wysłałem do serwisu. Nic nie pomagało, ani myk z podmianą modemów przez TWRP ani miflash china dev czy stable. Póki co mój Redmi 4 Prime działa. Ale nie tylko my mamy ten problem: http://en.miui.com/thread-1770298-1-1.html Czekam na to co powiedzą. Edited February 22, 2018 by Vergiliusz Link to comment Share on other sites More sharing options...
Vergiliusz Posted February 25, 2018 Share Posted February 25, 2018 Może to pomoże choć wątpię, mi DOWNLOAD nie uruchamia się: http://en.miui.com/thread-408889-1-1.html Link to comment Share on other sites More sharing options...
dudek Posted February 25, 2018 Share Posted February 25, 2018 @Vergiliusz próbowałeś zrobić kabel i za jego pomocą odpalić tryb DOWNLOAD? U mnie zadziałało Link to comment Share on other sites More sharing options...
Vergiliusz Posted February 26, 2018 Share Posted February 26, 2018 8 godzin temu, dudek napisał: @Vergiliusz próbowałeś zrobić kabel i za jego pomocą odpalić tryb DOWNLOAD? U mnie zadziałało Kabel mam ale od kiedy Xiaomi zablokowało EDL nie działa ta metoda Link to comment Share on other sites More sharing options...
Vergiliusz Posted March 1, 2018 Share Posted March 1, 2018 Mój sprzęt wraca z serwisu, okazało się że wymieniono w nim płytę główną. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts