Skocz do zawartości

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Gry to inna bajka a telefon miał już swoją premierę więc przybliżone terminy powinni znać. Zresztą gdzieś na forum było że xiaomi podało datę dla wersji 64GB ( chyba 26 sierpnia na ibuygou pewnie parę dni póżniej)  więc  nie ma co dalej ciągnąć tematu 

• 4 tygodnie później...
Opublikowano (edytowane)

z innej beczki, w jakiej walucie teraz najlepiej kupic mi4 na ibuygou ? dolar wychodzi troche drogawo 1 388,78 PLN wg konwertera paypala za biały 16gb bez przesyłki . Albo inaczej ceny na stonie podane są w usd ,jak moge sprawdzic cene np w euro?

Edytowane przez ZduneX25
Opublikowano

Jak kupowałem MI3 to wyszło mi taniej w euro :)

MI3 powered By Miuipolska.pl

Opublikowano

Wszystko zależy od dnia.

Ja jak kupowałem Hongmi, to wybrałem Dolary Australijskie.

Ostatnio jak przeliczałem sobie wstępnie MI3, to już lepiej prezentował się $ ;)

Opublikowano

Dziś robiłem zakupy (Mi4 oraz Redmi Note Lte) na ibuygou.com, najtaniej wychodziło w euro, razem w stosunku do $ wyszło około 90 PLN różnicy.

Pozdrawiam

OsekLtd

• 2 tygodnie później...
Opublikowano

Nie do końca. Wgraj MIUIPolska ze strony.

Dzięki! Wydawało mi się, że skoro w nagłówku informacji o systemie jest graficzka MIUI Polska, to jest to ta sama wersja co na forum.

W każdym razie teraz wrzuciłem 4.9.26 metodą pierwszą i oswajam się ze zmianami ;-)

Najbardziej zdziwiło mnie działania klawisza menu, który teraz wyświetla ostatnie/aktywne aplikacje.

Opublikowano

Wersja z lte działającym na Europę na wyjść na koniec roku. Ja celowo zrezygnowałem- u mnie w mieście prędzej trafię na darmowe wi-fi niż lte. Zresztą do niczego mi nie potrzebne. Na dodatek baterię siorbie bardziej niż 3G.

Opublikowano

A co z zasięgiem? Lepszy jest na 3G? Bo teraz to chyba już nie stawiają anten 3G tylko 4G usprawniają i niedługo  może wyć zasięg większy na lte niż 3G.

Opublikowano (edytowane)

A co z zasięgiem? Lepszy jest na 3G? Bo teraz to chyba już nie stawiają anten 3G tylko 4G usprawniają i niedługo może wyć zasięg większy na lte niż 3G.

Na pewno tak, ale ja będę wtedy używał już mi7 :-) Edytowane przez Michal Sokolski
  • Like 2
Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.
  • Dodaj nową pozycję...