Jump to content

MIUI 9 / 10 Global Dev

zbiecik
 Share

Recommended Posts

57 minut temu, mariuszkwapien napisał:

Może ktoś ma link do romu miui 10 takiego aby przez systemowy aktualizator zrobić update??

Wysłane z mojego MI 6 przy użyciu Tapatalka

Póki co chyba tylko przez twrp można wgrać. 

• Like 1

"MIUI 10 Global Public Beta ROM Supported Devices:
The first batch: Early July
Mi 6, Mi MIX 2, Mi MIX 2S, Redmi S2, Redmi Note 5 Pro/Redmi Note 5, Mi 5, Mi Note 2, Mi MIX" 
A mamy jeszcze czerwiec ;-)
Fakt poniosło mnie czyli na przyszły tydzień może być :)

Wysłane z mojego MI 6 przy użyciu Tapatalka

No i mam update zainstalowany, trochę długo to trwało ale jest bardzo dobrze :) chociaż lekkie lagi klawiatury są..

No i mam głupiego buga.. Nie ma blokady ekranu.. W sensie z ekranu blokady, możemy normalnie odblokować telefon, nie wymaga piny, odcisku palca ani nic.. Przycisk głośności podświetla ekran i przesunięcie do góry normalnie go odblokowuje.. 

Edited by filipO21

U mnie pobieranie trwało wieki, jakieś 1,5h a powinno coś koło 10 minut.. Czasami się zatrzymywało, spadło do 7 kb/s. 

Co do baterii zaryzykuje stwierdzenie że wróciła do poziomu 8.3.8 global dev :) ładowalem wczoraj o 17, do północy sot 2h 40m i zeszło 24% baterii. Do rana zszedł kolejny 1! %. Ale działam na oszczędzaniu energii. Ciekawe kiedy będzie wzywał o ładowarkę. Ekran ładowania jest swoją drogą niespolszczony w pełni a na ekranie blokady - który u mnie odblokowuję się bez kodu itp - its not a bug its feature... Po. Lewej jest coś na wzór codziennych tapet, ale są tylko 4 sztuku

• mrosi changed the title to MIUI 9 / 10 Global Dev
  • mrosi unlocked this topic