Skocz do zawartości

Mi 6 w rewelacyjnej cenie. Dostawa z magazynu w EU + 2 lata gwarancji!

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Kolejna super oferta w sklepie iBuygou. Tym razem Mi 6 w kolorze czarnym. Korzystając z kuponu rabatowego obniżymy cenę smartfona do około 1356 zł (392.99 USD). Kupon oraz szczegóły >> tu był link<<

2018-01-04_113001.png

• Like 1
  • Thanks 1
Opublikowano
Dnia 4.01.2018 o 12:08, theus84 napisał:

Kolejna super oferta w sklepie iBuygou.

No tak, tylko patrząc po tematach na forum i na tych "super ofertach" można się przejechać tracąc lub zamrażając na jakiś czas swoje pieniądze. Szkoda, że o tym nie wspominasz bo zamiast promować swój sajt, może warto chociaż trochę zacząć uczulać ludzi, że to nie są zakupy w stylu "zamawiam w X-Kom'ie". Coś za coś...

Opublikowano
Dnia 11.01.2018 o 21:13, abc00 napisał:

No tak, tylko patrząc po tematach na forum i na tych "super ofertach" można się przejechać tracąc lub zamrażając na jakiś czas swoje pieniądze. Szkoda, że o tym nie wspominasz bo zamiast promować swój sajt, może warto chociaż trochę zacząć uczulać ludzi, że to nie są zakupy w stylu "zamawiam w X-Kom'ie". Coś za coś...

Chyba nie muszę pisać, każdy kto zamawia w chińskich sklepach wie, że to nie x-kom i na dostawę trzeba poczekać ;)  Coś za coś. 

• Haha 1
Opublikowano

Prawda na zakupy z chińskich sklepów się czeka. Ale jak sklepy mają ofertę wysyłki z Europy to już jest fajnie

Wysłane z mojego Redmi 4A przy użyciu Tapatalka

• Sad 2
Opublikowano

mam pytanko co to za magazyn na gearbescie o symbolu: G-W-16? pytam czy poważni czy też będą dopiero czekali na dostawę i jak jest z vatem z tego magazynu (trzepią takie przesyłki, czy nie?

• Confused 1
  • 2 tygodnie później...
Opublikowano

Powiem tak zamówiłem telefon 8.1 i dalej nie wysłali co tydzień ten sam mail że w poniedziałek albo wtorek wyślą masakra ten sklep

Wysłane z mojego MI 6 przy użyciu Tapatalka

Opublikowano

Właśnie odebrałem od kuriera mi6 z ibuygou po długim oczekiwaniu, ale już zdążyłem kupić mix 2, więc gdyby ktoś był chętny to mam nowego z 2 letnią gwarancją.