theus84 Posted January 4, 2018 Share Posted January 4, 2018 Kolejna super oferta w sklepie iBuygou. Tym razem Mi 6 w kolorze czarnym. Korzystając z kuponu rabatowego obniżymy cenę smartfona do około 1356 zł (392.99 USD). Kupon oraz szczegóły >> tu był link<< 1 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Guest Posted January 4, 2018 Share Posted January 4, 2018 Eee super oferta Postarali sie Link to comment Share on other sites More sharing options...
MD13 Posted January 4, 2018 Share Posted January 4, 2018 No i zamówiłem dzięki za info 1 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Santix Posted January 4, 2018 Share Posted January 4, 2018 18 minut temu, MD13 napisał: No i zamówiłem dzięki za info czyli nie jestem sam Dzięki @theus84 za cynk. 2 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
alban7314 Posted January 11, 2018 Share Posted January 11, 2018 Wysłali komuś bo ja zamówiłem 8 stycznia i cisza Link to comment Share on other sites More sharing options...
abc00 Posted January 11, 2018 Share Posted January 11, 2018 Dnia 4.01.2018 o 12:08, theus84 napisał: Kolejna super oferta w sklepie iBuygou. No tak, tylko patrząc po tematach na forum i na tych "super ofertach" można się przejechać tracąc lub zamrażając na jakiś czas swoje pieniądze. Szkoda, że o tym nie wspominasz bo zamiast promować swój sajt, może warto chociaż trochę zacząć uczulać ludzi, że to nie są zakupy w stylu "zamawiam w X-Kom'ie". Coś za coś... Link to comment Share on other sites More sharing options...
alban7314 Posted January 12, 2018 Share Posted January 12, 2018 Mnie poinformowali że niby wysłane ale jak spytałem o numer listu przewozowego to cisza Wysłane z mojego Redmi 4A przy użyciu Tapatalka 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Santix Posted January 12, 2018 Share Posted January 12, 2018 Mi we wtorek napisali, że czekają na dostawę, która ma przyjść do 10 dni więc spokojnie, bez stresu Link to comment Share on other sites More sharing options...
theus84 Posted January 15, 2018 Author Share Posted January 15, 2018 Dnia 11.01.2018 o 21:13, abc00 napisał: No tak, tylko patrząc po tematach na forum i na tych "super ofertach" można się przejechać tracąc lub zamrażając na jakiś czas swoje pieniądze. Szkoda, że o tym nie wspominasz bo zamiast promować swój sajt, może warto chociaż trochę zacząć uczulać ludzi, że to nie są zakupy w stylu "zamawiam w X-Kom'ie". Coś za coś... Chyba nie muszę pisać, każdy kto zamawia w chińskich sklepach wie, że to nie x-kom i na dostawę trzeba poczekać Coś za coś. 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
alban7314 Posted January 16, 2018 Share Posted January 16, 2018 Prawda na zakupy z chińskich sklepów się czeka. Ale jak sklepy mają ofertę wysyłki z Europy to już jest fajnie Wysłane z mojego Redmi 4A przy użyciu Tapatalka 2 Link to comment Share on other sites More sharing options...
waldekchociej Posted January 16, 2018 Share Posted January 16, 2018 mam pytanko co to za magazyn na gearbescie o symbolu: G-W-16? pytam czy poważni czy też będą dopiero czekali na dostawę i jak jest z vatem z tego magazynu (trzepią takie przesyłki, czy nie? 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
alban7314 Posted January 16, 2018 Share Posted January 16, 2018 Dlatego zakupy z Chin uczą cierpliwość Wysłane z mojego Redmi 4A przy użyciu Tapatalka Link to comment Share on other sites More sharing options...
waldekchociej Posted January 16, 2018 Share Posted January 16, 2018 no cierpliwości to faktycznie, telefon teoretycznie dostępny w eu warehouse ale pytam gearbest czy jest dostępny w Europie a oni że mają w chinach i zapraszają do zakupów. 1 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
alban7314 Posted January 27, 2018 Share Posted January 27, 2018 Powiem tak zamówiłem telefon 8.1 i dalej nie wysłali co tydzień ten sam mail że w poniedziałek albo wtorek wyślą masakra ten sklep Wysłane z mojego MI 6 przy użyciu Tapatalka Link to comment Share on other sites More sharing options...
Tartary Posted January 30, 2018 Share Posted January 30, 2018 Właśnie odebrałem od kuriera mi6 z ibuygou po długim oczekiwaniu, ale już zdążyłem kupić mix 2, więc gdyby ktoś był chętny to mam nowego z 2 letnią gwarancją. Link to comment Share on other sites More sharing options...
alban7314 Posted January 30, 2018 Share Posted January 30, 2018 Mój też dziś dotarł Wysłane z mojego MI 6 przy użyciu Tapatalka Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts