Gość Opublikowano 26 Grudnia 2017 Opublikowano 26 Grudnia 2017 (edytowane) Witam. Przyszedłem z pewnym pytaniem. Od jakiegoś czasu mam odblokowanego bootloadera i problem tkwi w tym że nie dostaje aktualizacji od ponad miesiąca. Czy to jest spowodowane odblokowanym BL? (Mój telefon to: Xiaomi Redmi Note 4) Proszę pomóżcie, jestem zielony w tych sprawach. Edytowane 26 Grudnia 2017 przez Gość
Kacper Skrzypek Opublikowano 26 Grudnia 2017 Opublikowano 26 Grudnia 2017 Jaki masz obecnie ROM? no i telefon? wróżkami nie jesteśmy, z tak nikłymi danymi niczego nie wywróżymy
alex_master Opublikowano 26 Grudnia 2017 Opublikowano 26 Grudnia 2017 Witam. Przyszedłem z pewnym pytaniem. Od jakiegoś czasu mam odblokowanego bootloadera i problem tkwi w tym że nie dostaje aktualizacji od ponad miesiąca. Czy to jest spowodowane odblokowanym BL? (Mój telefon to: Xiaomi Redmi Note 4) Proszę pomóżcie, jestem zielony w tych sprawach.@Koza_a Podaj wersję softu.Wysłane z mojego MI 5 przy użyciu Tapatalka 1
Gość Opublikowano 26 Grudnia 2017 Opublikowano 26 Grudnia 2017 (edytowane) 4 minuty temu, Orjon napisał: Jaki masz obecnie ROM? no i telefon? wróżkami nie jesteśmy, z tak nikłymi danymi niczego nie wywróżymy Mam xiaomi redmi note 4 ROM: "MIUI Global 8.5 (MBFMIED)" 3 minuty temu, alex_master napisał: @Koza_a Podaj wersję softu. Wysłane z mojego MI 5 przy użyciu Tapatalka Global Edytowane 26 Grudnia 2017 przez Gość
Kacper Skrzypek Opublikowano 26 Grudnia 2017 Opublikowano 26 Grudnia 2017 (edytowane) No to masz chyba najnowszy update. MIUI 8.5.6.0 czy 8.5.3.0? jak to pierwsze to masz najnowszą Edytowane 26 Grudnia 2017 przez Orjon
Gość Opublikowano 26 Grudnia 2017 Opublikowano 26 Grudnia 2017 Przed chwilą, Orjon napisał: No to masz chyba najnowszy update. MIUI 8.5.6.0 czy 8.5.2.0? jak to pierwsze to masz najnowszą Tak mam 8.5.6.0 ale czy dostanę Miui 9? i da się może zablokować Bootloader?
Kacper Skrzypek Opublikowano 26 Grudnia 2017 Opublikowano 26 Grudnia 2017 MIUI9 dostaniesz, ale z opóźnieniem - global stable zawsze wychodzą na samym końcu, długo po wersjach developerskich i china. Da się, tel w fastboot i komenda fastboot oem lock i zablokowany.
FromWP Opublikowano 26 Grudnia 2017 Opublikowano 26 Grudnia 2017 2 minuty temu, Koza_a napisał: ROM: "MIUI Global 8.5 (MBFMIED)" Nowszego nie było, masz rom global stable który nie jest wydawany co tydzień, a napisałeś w wątku romu dev eu, który ma wydania cotygodniowe. Stan bootloadera nie ma wpływu na aktualizacje OTA. Jak wydadzą to dostaniesz. Jak zablokować bl już wiesz, tylko nic to nie zmieni w kwestii aktualizacji OTA. 1
Gość Opublikowano 26 Grudnia 2017 Opublikowano 26 Grudnia 2017 3 minuty temu, Orjon napisał: MIUI9 dostaniesz, ale z opóźnieniem - global stable zawsze wychodzą na samym końcu, długo po wersjach developerskich i china. Da się, tel w fastboot i komenda fastboot oem lock i zablokowany. Próbowałem dziś ale komputer mi nie wyszukuje telefonu..
Kacper Skrzypek Opublikowano 26 Grudnia 2017 Opublikowano 26 Grudnia 2017 Sterowniki zainstalowałeś? zainstaluj te z paczki miunlock (plik miusbdriver odpal jako admin) i spróbuj potem, wykryje.
Gość Opublikowano 26 Grudnia 2017 Opublikowano 26 Grudnia 2017 1 minutę temu, Orjon napisał: Sterowniki zainstalowałeś? zainstaluj te z paczki miunlock (plik miusbdriver odpal jako admin) i spróbuj potem, wykryje. Ok, spróbuje. Dzięki za lekcje ;p Jak coś odezwę się.
abc00 Opublikowano 26 Grudnia 2017 Opublikowano 26 Grudnia 2017 Wgraj xiaomi.eu to będziesz miał. Jak nie, idź stękać na en.miui.com bo bez wątpienia pomyliłeś działy i adresy.
Nezumi Opublikowano 26 Grudnia 2017 Opublikowano 26 Grudnia 2017 Temat zostaje przeniesiony do kosza. Powód: mało wartościowa treść / pytanie już było omawiane na forum.
Rekomendowane odpowiedzi