Note3 Opublikowano 24 Grudnia 2017 Opublikowano 24 Grudnia 2017 Witam, mam pytanie, znalazłem fajny program na PC "MiPCSuite" do backupu/recovery danych, tyle że aktualna wersja jest z 2015r. i nie jest już rozwijana. Mam Redmi Note 4X i nie chce mi wykryć telefonu, nie wiem czy problemem jest niekompatybilna aplikacja, czy najnowsze MIUI. Działa komuś może MiPCSuite? Albo poleci mi ktoś jakąś alternatywę? Pozdrawiam.
Kacper Skrzypek Opublikowano 24 Grudnia 2017 Opublikowano 24 Grudnia 2017 MiPCSuite nie działa (przynajmniej jego angielska wersja). Działa jedynie chińska wersja MiPCSuite.
Note3 Opublikowano 24 Grudnia 2017 Autor Opublikowano 24 Grudnia 2017 Chińską ściągnąłem teraz i też nie mogę się połączyć. Coś pisze "Android 6" i reszta po chińsku, a ja mam And7. Jest może jakaś alternatywa dla tej aplikacji?
FromWP Opublikowano 24 Grudnia 2017 Opublikowano 24 Grudnia 2017 Oni już tego nie rozwijają, działa tylko kilka rzeczy, nawet w chińskiej.
mrosi Opublikowano 24 Grudnia 2017 Opublikowano 24 Grudnia 2017 Temat zostaje przeniesiony do kosza. Powód: mało wartościowa treść / pytanie już było omawiane na forum.
Rekomendowane odpowiedzi