Jump to content

Redmi 4 Pro bez Nougata - za słaby procesor??

Vergiliusz

Recommended Posts

U mnie BZ WBK posiada jakby 2 poziomy zabezpieczenia.

1. Aby dostać się do aplikacji można albo odciskiem palca albo tradycyjnie skreślić kropki.

2. Aby zalogować się do konta trzeba - po pokonaniu pierwszego poziomu j.w. - podać pin dostępu.

Identycznie jest z aplikacją poczty o2, najpierw kropki lub odcisk dopiero właściwe logowanie na konto pocztowe.

Czy też tak macie w swoich aplikacjach?

• 5 months later...

Rozumiem, że na Oreo z R4P tym bardziej nie ma co liczyć? 4X podobno właśnie dostaje aktualizację i znów smutno człowiekowi się robi :/

Zostaje wizyta na XDA i pozbawienie się MIUI, albo zakup nowej słuchawki. Obie opcje średnio mi się na ten moment widzą. I już wiem, że w związku z sytuacją mój następny telefon to na pewno nie będzie Redmi Pro/Prime - choćby nie wiem jak kusił specyfikacją.

Edited by Frantik

1 godzinę temu, Frantik napisał:

na pewno nie będzie Redmi Pro/Prime - choćby nie wiem jak kusił specyfikacją.

Problem nie jest w tym że fon jest za słaby, bo z tego co testowałem żony R4 Prime i swojego RN4 to mój w testach i nawet w użytkowaniu minimalnie słabszy, Prime ma odczuwalnie szybszy ram.

Problemem jest to że Prime nie było tworzone z myślą o Globalu, więc chińczaki po prostu mają w rzyci podnoszenie primowi  andka.

Dla nich jest to model niszowy, i wbrew pozorom jeśli chodzi o ilość sprzedanych egzemplarzy nie była ona duża, a że ciągle coś nowego puszczają to moce przerobowe są na nowości skierowane.

Prime, mimo że jest udanym modelem (no oprócz ceny :) ) został po macoszemu potraktowany i niestety nic się na to nie poradzi.