RexHunt Posted November 23, 2017 Posted November 23, 2017 Nie wiem czy taki temat już był, chyba nie. Do rzeczy. Na MIUI9 miała być dostępna opcja split screen. Gdzieś też czytałem, że split screen ma być standardowo na androidzie 7. Wiem, żeby nie bawić się we wgrywanie andka 7 na redmi 3s, bo to na razie bezcelowe. U mnie tej opcji nie ma. Moje pytanie, czy jest możliwość dodania takiej opcji?
bogusz89 Posted December 30, 2017 Posted December 30, 2017 Jeśli wierzyć jednemu z developerów z forum miui.com split screen ma być też dostępny na androidzie 6. Na początku stycznia ma trafić do chińskiego Miui 9 alfa. Jak ktoś jest zainteresowany podeślę link Wysłane z mojego Redmi Note 3 przy użyciu Tapatalka
Deggial Posted January 23, 2018 Posted January 23, 2018 Ciekawe jakim cudem, poza tym po tym co napisał Acid zapomnijmy o Nugacie.
rafaln84 Posted June 22, 2018 Posted June 22, 2018 U mnie na Redmi 3s mam opcje split screen Wysłane z mojego Redmi 3S przy użyciu Tapatalka
Shaq Posted July 2, 2018 Posted July 2, 2018 Redmi 3s właśnie otrzymał MIUI 9.6.1.0 na Androidzie 6 ale ze split screen.
Recommended Posts