Suhy82 Posted November 10, 2017 Posted November 10, 2017 Witam, Mam problem z moim Redmi Pro. A mianowicie z udostępnianiem internetu. Podczas używania funkcji hotspot telefon przerywa pobieranie danych. Dzieje się tak po jakich 5 10 min od wygaszenia się wyświetlacza i przejścia telefonu w tryb czywania. Podkreśle, że używam dwóch kart jednej do internetu a drugiej w celach kontaktowych. Zacząłsię ten problem kiedy zrobiłem powrót do ustawień fabrycznych. Przed wszystko hulało jak trzeba. Może to kwestia ustawień nie wiem. Soft mam od początku Chińskie nie rootowany a telefon posiadam od grudnia zeszłego roku. Jeśli jakaś dobra dusza zna rozwiązanie tego problemu proszę o pilną pomoc. W końcu dziś mecz Polski. Trzeba obejżeć:) Pozdrawiam
tomayw Posted November 10, 2017 Posted November 10, 2017 Może Panel Sterowania - zakładka BATERIA - zębatka (po prawej na górze) wyłącz dane mobilne gdy zablokowany .... ? -:) 1
wojtekmarchewka Posted November 10, 2017 Posted November 10, 2017 @Suhy82 Zobacz w ustawieniach zaawansowanych Wi-Fi jak masz ustawioną opcję "ustawienia Wi-Fi w trybie uśpienia" musi być " na zawsze"
Suhy82 Posted November 10, 2017 Author Posted November 10, 2017 Niestety to nie to. Problem dalej wystepuje.
Suhy82 Posted November 10, 2017 Author Posted November 10, 2017 (edited) 1 hour ago, tomayw said: Może Panel Sterowania - zakładka BATERIA - zębatka (po prawej na górze) wyłącz dane mobilne gdy zablokowany .... ? -:) Bingo. Dzięki tomayw. O to chodziło. Temat uwarzam za zamknięty . Pozdrawiam Edited November 10, 2017 by Suhy82
mrosi Posted November 10, 2017 Posted November 10, 2017 6 godzin temu, Suhy82 napisał: Bingo. Dzięki tomayw. O to chodziło. Temat uwarzam za zamknięty . Pozdrawiam Popraw tekst postu, w przeciwnym przypadku dam Ci 10 godzin przymusowego odpoczynku od Forum, który z pewnością spożytkujesz na zapoznanie się z zasadami netykiety...
Recommended Posts