Slowickas Opublikowano 4 Listopada 2017 Opublikowano 4 Listopada 2017 (edytowane) Witam! Mam problem ponieważ próbowałem zainstalować miui polska przez twrp. Niby wszystko szło zgrabnie itp ale po ciśnięciu wipe caches i reboot system telefon wyłączył się i nie reaguje kompletnie na nic. Nie mogę nawet odpalić fastboota. Jestem zupełnie skołowany. Wszystkie poradniki jakie znalazłem wymagają odpalenia fastboota ale ja nawet nie mogę tego odpalić. Za wszelką pomoc i rady wielkie dzięki i pozdrawiam! Co mogę dodać to to że gdy podłącze go do komputera i przytrzymam power button to słychać charakterystyczny dźwięk że coś podpiąłem pod kompa a potem że odłączyłem, ale komputer nie widzi telefonu. Edytowane 4 Listopada 2017 przez Slowickas
lukiszpp Opublikowano 4 Listopada 2017 Opublikowano 4 Listopada 2017 Próbowałeś wejść w tryb EDL? tj. trzymając jednocześnie VOL- i VOL+ podłączyć kabel USB do komputera?
Slowickas Opublikowano 4 Listopada 2017 Autor Opublikowano 4 Listopada 2017 Niestety 0 reakcji. Dioda nie reaguje na żadne przyciski czy ładowanie. Chyba pozostało mi oddać go do serwisu i mieć nadzieje, że dużo nie wezmą. Jedyną rzeczą podtrzymującą moją nadzieję to to że w jakiśkolwiek sposób komputer wie że go podpinam.
lukiszpp Opublikowano 4 Listopada 2017 Opublikowano 4 Listopada 2017 Jeśli masz choć minimalne zdolności manualne to możesz spróbować zrobić tzw. kabel usb deep flash. Albo też kupić taki kabel. Ułatwia on wejście w tryb edl. Może to pomoże.
Slowickas Opublikowano 4 Listopada 2017 Autor Opublikowano 4 Listopada 2017 Też o nim czytałem, no ale niestety ze względu na brak czasu spowodowanym studiami i pracą nie chce poświęcać go na coś czego nie jestem pewny że wypali, ale mimo wszystko dzięki wielkie za próbę pomocy.
lukiszpp Opublikowano 4 Listopada 2017 Opublikowano 4 Listopada 2017 Zawsze możesz też kupić taki kabelek jeśli szkoda Ci czasu na zrobienie samemu. Pozdrawiam.
loboxp Opublikowano 10 Listopada 2017 Opublikowano 10 Listopada 2017 witam, mam problem z uruchomieniem telefonu po właczeniu (bez karty sim) i ustawieniu języka , regionu,wifi, nagle pojawił mi się czarny ekran i nic nie działa. Po ponownym uruchomieniu wyświetla sie komunikat : Aplikacja Ustawienia przestała działać ( wysłać zgłoszenie błędu w celu analizy) Po potwierdzeniu zgłoszenia ekran robi sie ciemny ale tak jakby telefon był nadal włączony . Co jest grane .
adiif1 Opublikowano 10 Listopada 2017 Opublikowano 10 Listopada 2017 (edytowane) 1 godzinę temu, loboxp napisał: witam, mam problem z uruchomieniem telefonu Reflash telefonu pomoze Wysłane z iPhone za pomocą Tapatalk Edytowane 10 Listopada 2017 przez mrosi Nie ma to jak zacytować post tuż nad swoim, wraz z obrazkiem. Brawo
loboxp Opublikowano 10 Listopada 2017 Opublikowano 10 Listopada 2017 2 minuty temu, adiif1 napisał: Reflash telefonu pomoze Wysłane z iPhone za pomocą Tapatalk Jak to zrobić .
adiif1 Opublikowano 10 Listopada 2017 Opublikowano 10 Listopada 2017 Na stronie miuipolska masz caly poradnik Wysłane z iPhone za pomocą Tapatalk
loboxp Opublikowano 11 Listopada 2017 Opublikowano 11 Listopada 2017 18 godzin temu, adiif1 napisał: Na stronie miuipolska masz caly poradnik Wysłane z iPhone za pomocą Tapatalk Dzięki pomogło wszystko działa.
MasterFile Opublikowano 1 Stycznia 2018 Opublikowano 1 Stycznia 2018 Telefon miał jakieś 30-40% baterii i leżał sobie na biurku. Gdy za godzinę próbowałem coś sprawdzić - patrze telefon wyłączony. Podłączyłem ładowarkę i nic nawet dioda się nie zapaliła. Zostawiłem na noc - nic. Nie dało się go w żaden sposób włączyć i nie reagował na ładowanie. Jakby coś się w nim zjarało - przy czym wygląda idealnie. Telefon mam 3 miesiące.
piskor Opublikowano 1 Stycznia 2018 Opublikowano 1 Stycznia 2018 Na początek sprawdź inną, sprawdzoną, działającą ładowarkę. Jak nie pomoże to serwis
MasterFile Opublikowano 1 Stycznia 2018 Opublikowano 1 Stycznia 2018 1 minutę temu, piskor napisał: Na początek sprawdź inną, sprawdzoną, działającą ładowarkę. Jak nie pomoże to serwis sprawdziłem od Samsunga A5 2017. I od razu pisze trzymałem przycisk głośności i przycisk włączenia.
mariusz.ur Opublikowano 1 Stycznia 2018 Opublikowano 1 Stycznia 2018 Coś się dzieje Po podłączeniu do PC ? Sprawdź menedżer urządzeń .
Bieszczu91 Opublikowano 10 Stycznia 2018 Opublikowano 10 Stycznia 2018 Witam, Telefon zakupiony w listopadzie. Pierwsze problemy techniczne po pierwszej aktualizacji miui 9.1. Telefon nagle sie wylaczyl, po podlaczeniu do PC załapał i zrobiłem reboota, w sobotę problem pojawił się po raz drugi, zrobilem calkowite recovery, telefon reagował na vol-/vol+ + power button. Kiedy zrobiłem recovery od razu zaktualizowałem na 9.3. Dziś kompletnie nie mogę zrobić nic. Tel nie reaguje na połączenie z PC, miflash itd. Po prostu uceglony. Co moge zrobić??? Z góry dzięki za pomoc.
Rekomendowane odpowiedzi