Skocz do zawartości
  • 0

Ukrywanie treści powiadomień na ekranie blokady - jak je włączyć?

Pytanie

Opublikowano (edytowane)

Czołem,

poruszałem temat ukrywania treści w temacie aktualizacji 7.10.19 - wtedy @Kamil33 podesłał mi działającą aplikację Any Cut (bez roota), która pozwoliła mi uzyskać dostęp do tejże funkcji. Niestety, w 7.10.26 aplikacja ta już nie działa, a przynajmniej uzyskanie dostępu do opcji, o którą chodziło, jest zupełnie niemożliwe - a aktualnie pomagam pewnej osobie dostosować MIUI pod siebie. Czy zatem @Acid albo @ZduneX25 zamierzają wprowadzić tą opcję na telefonach z Androidem 6? Jeśli nie, to czy jest sposób, bez roota, aby odpalić tą opcję? Ta opcja działa zupełnie sprawnie, tak jak powinna, i jest obecna w systemie także na Androidzie 6, więc moim zdaniem nie ma żadnych technicznych przeszkód, by ograniczać dostęp tej funkcji tylko do telefonów z Androidem 7.

Proszę moderatora o nieprzenoszenie tematu do Kosza, gdyż sposoby, takie jak omawiany powyżej, były już przeze mnie sprawdzane i nie działają - a osoba, której instaluję MIUI, nie chce żadnych kombinatorstw typu Xposed ;)

Pozdrawiam!

Pytanie jest nieaktualne. Ale prośba o dodanie owszem :) W aplikacji Any Cut trzeba wybrać opcję Activity -> Dźwięki i powiadomienia.
@mrosi, @Nezumi, można przenieść.

Edytowane przez Orjon

1 odpowiedź na to pytanie

Rekomendowane odpowiedzi

Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.
  • Dodaj nową pozycję...