Skocz do zawartości

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Ja ze swojej strony mogę polecić uchwyt firmy IOTTIE

Ja używam modelu Easy One Touch 3 - fakt duży ale można go przyczepić faktycznie w każdym miejscu.

Firma robi także uchwyty magnetyczne.

Tu jest ich strona : https://www.iottie.com

A w PL to szukać gdzie najtaniej :)

Opublikowano (edytowane)

kupiłem gó***nko z alledrogo za 8 zł - magnetyczne, totalna pada nie trzyma telefonu (za ciężki na ten magnesik) - kupiłem zobaczyć jak w ogóle to wygląda, ciekawe czy iOttie dałby rade, nastawiłem się na iOttie Easy Flex 3, tylko czy złapię on Xiaomi Mi6 ?

Edytowane przez zajec
  • 2 tygodnie później...
Opublikowano

Ja od siebie polecam Celly ghostplus. Po ostatniej akcji z refunder.pl udało się go kupić za 4.50 przy cenie półkowej w okolicach 50. Co do uchwytu to blaszke wsadziłem pod etui i trzyma się ideolo nawet na mega dużych dziurach 

• 2 tygodnie później...
  • 1 miesiąc temu...
Opublikowano

Ja używam od Xiaomi, Roidmi . Bardzo dobrze zrobiony i trzyma mocno. Kupiłem dwa bo w opisie oczywiście nie napisali że dołączone sa dwie płytki (czarna i srebrna), a chciałem do swojego i żony. Drugi w domu na lodóce, służy żonie jako podpórka do telefonu w kuchni. Płytki przyklejone do obudowy telefonów i założone plecy MSVI, nie widać i nie przeszkadzają.

Opublikowano
7 minut temu, FromWP napisał:

Płytki przyklejone do obudowy telefonów i założone plecy MSVI, nie widać i nie przeszkadzają.

To tam sa jakies plytki do przyklejenia tak jak w tych magnetycznych uchwytach, bo na zdjeciach nic nie widze?? W trzesacym sie aucie daje rade, nie odpada?? Rozumiem ze piszesz o "nano sticky pad" ;)

• 5 miesięcy temu...